Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ροζ βαλιτσάκι μεταφοράς του Wii™ SPEEDLINK SL-3429-SPI

Ροζ βαλιτσάκι μεταφοράς του Wii™ SPEEDLINK SL-3429-SPI

17,00€   7,00€

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Χρεώσεις μεταφοράς και παράδοσης προϊόντωνΤο ITsmart μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλο τον κόσμο. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις των αντικειμένων, καθώς και τον προορισμό. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσο το δυνατόν πιο δίκαια.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς χρέωση.
Επίσης, εάν το συνολικό ποσό της παραγγελίας είναι τουλάχιστον 300 ευρώ, τότε αποστέλλουμε την παραγγελία δωρεάν, πανελλαδικά.

Για παραγγελίες έως δύο κιλά, χρεώνουμε 3 ευρώ για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική ή δικό μας μέσο, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1 ευρώ.
Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ για το εξωτερικό, ποικίλουν ανάλογα με το βάρος και τη χώρα προορισμού.


Χρόνοι παράδοσηςΟι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας στις περισσότερες περιπτώσεις μέσα σε 1-4 εργάσιμες μέρες, εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας ή στις αποθήκες των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αναμένεται να καθυστερήσει λόγω προσωρινής έλλειψης διαθεσιμότητας στην αντιπροσωπεία ή εάν δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας είτε για λόγους μη διαθεσιμότητας (π.χ. κατάργηση κάποιου μοντέλου από τον κατασκευαστή) είτε για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.τ.λ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ακυρώνοντας κάποιο μη διαθέσιμο προϊόν ή αντικαθιστώντας το με κάποιο εναλλακτικό.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας θα ενημερωθείτε με email ή/και SMS για την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Στο μήνυμα θα συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας.

Ο τελικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε στην παραγγελία σας. Παραγγελίες που αποστέλλονται με courier ή δικό μας μέσο παραδίδονται στη διεύθυνση παράδοσης την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα αποστολής τους, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Στις αποστολές με ΕΛΤΑ (επιστολικό ταχυδρομείο ή δέμα), στις περισσότερες περιπτώσεις ο ταχυδρόμος θα σας αφήσει ειδοποιητήριο για να περάσετε να παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό ταχυδρομείο. Οι αποστολές με ΕΛΤΑ παραδίδονται γενικά εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε στο σύστημά μας. Εάν δεν λάβετε αυτό το email, επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί σωστά στο σύστημά μας.


Ασφάλεια αποστολής προϊόντωνΌπως σε όλες τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είμαστε αρμόδιοι για μεμονωμένα τεμάχια που χάνονται κατά την μεταφορά. Η προαιρετική ασφάλεια εξαρτάται από την εταιρία που πραγματοποιεί τη μεταφορά (π.χ. ΕΛΤΑ ή Γενική Ταχυδρομική).


ΕπιστροφέςΈχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε συνοδευόταν από κάποιο άλλο προϊόν σαν δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν και το δώρο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@itsmart.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Συνέχεια