Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τσάντα για laptop έως 17" Thrustmaster Nomads Pack Deluxe 2

Τσάντα για laptop έως 17" Thrustmaster Nomads Pack Deluxe 2

59,90€   19,90€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Το κατάστημα ITsmart ανήκει στην εταιρεία ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αρτέμωνος 123 στη Δάφνη.

Το κατάστημα ιδρύθηκε το 2009 και ως αντικείμενό του έχει την πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών, παιχνιδομηχανών, περιφερειακών, λογισμικού, αναλωσίμων, βιβλίων, gadgets, αξεσουάρ και διαφόρων σχετικών προϊόντων.

Από τον Μάιο του 2011 η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός επίσημος διανομέας των προϊόντων της SHARKOON Technologies για την Ελλάδα.
Εάν έχετε κατάστημα και επιθυμείτε να αγοράζετε από εμάς προϊόντα για μεταπώληση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να αναβαθμίσουμε τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό μεταπωλητή.

Η εταιρεία μας έχει εγγραφεί στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση που τηρείται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 2251/94, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει, με Αριθμό Μητρώου 664/12.

Έχουμε συμβληθεί με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και συμβάλλουμε στο Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, σύμφωνα με τον Ν. 2939/01.
Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο και το Προεδρικό Διάταγμα 117/2004, έχουμε επίσης συμβληθεί με την εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. και συμβάλλουμε στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.). Ο Αριθμός Μητρώου Προμηθευτή της εταιρείας μας είναι 01180.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επισκευθείτε τις σελίδες του ITsmart στα παρακάτω sites:
Google+ Facebook Crunchbase Instagram Tweeter

Η ιστοσελίδα του ITsmart στηρίζεται στο osCommerce.
Συνέχεια