Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Pattex θερμική κόλλα σιλικόνης 20 εκ. 50 τμχ

Pattex θερμική κόλλα σιλικόνης 20 εκ. 50 τμχ

24,80€   14,00€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Τέσσερις τρόποι πληρωμήςΤο ITsmart υποστηρίζει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων και δόσεων, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των πελατών. Όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι απολύτως ασφαλείς.

Εκτός της πληρωμής με μετρητά, υποστηρίζεται η αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ ή Γενικής Ταχυδρομικής (για αποστολές εντός Ελλάδος), η μεταφορά χρημάτων με PayPal, η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό .

Οι πληρωμές με VISA, Mastercard γίνονται online μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank, όπως και οι πληρωμές με κάρτες American Express, Discover ή λογαριασμό PayPal γίνονται online μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών του Paypal.

Οι πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων της Western Union θα πρέπει να πραγματοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα λίγων ημερών, ειδάλλως οι παραγγελίες θα ακυρώνονται. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, συστήνουμε να μας ενημερώνετε αμέσως μετά την πραγματοποίηση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω αποστολής χρημάτων με τη Western Union, αποστέλλοντας την απόδειξη κατάθεσης μέσω email ή απλά ενημερώνοντάς μας μέσω email ή τηλεφώνου ώστε να το ελέγξουμε άμεσα.


Αντικαταβολή και πληρωμή με μετρητάΕφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας και να πληρώσετε με μετρητά.
Εάν η αποστολή της παραγγελίας σας γίνει από τη Γενική Ταχυδρομική ή με δικό μας μέσο, είναι δυνατόν να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή ("αντικαταβολή"). Η αντικαταβολή ισχύει για αποστολές μόνο στην ελληνική επικράτεια.
Η πρόσθετη επιβάρυνση λόγω της πληρωμής με αντικαταβολή είναι 2 ευρώ.

Εάν η αποστολή γίνει με μεταφορική εταιρία ή με εταιρία courier με δικό σας κωδικό, δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα, Paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες


(VISA, MasterCard, American Express, Discover)

Οι πληρωμές με κάρτες VISA και MasterCard πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Eurobank και οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές με κάρτες American Express και Discover, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal. Δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο PayPal, όταν μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του, μπορείτε να πληρώσετε απλώς δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας.

Λόγω τεχνικών περιορισμών, για την ώρα δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση πληρωμών με κάρτες Diners ή Maestro.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα στοιχεία της κάρτας σας επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από τις παραπάνω εταιρίες (Eurobank, Paypal), μόνο για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συναλλαγής και δεν γνωστοποιούνται ποτέ σε εμάς. Τόσο τα προσωπικά σας στοιχεία όσο και τα στοιχεία πληρωμής σας μεταδίδονται με τη χρήση πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL με κρυπτογράφηση 256bit, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποκλαπούν κατά τη μετάδοσή τους.


PayPalΗ αποστολή χρημάτων μέσω PayPal είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για on-line συναλλαγές. Η εταιρία PayPal εγγυάται την ασφάλεια παρέχοντας σύνδεση SSL. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal χρειάζεστε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail και μία πιστωτική κάρτα στο όνομά σας, η οποία συνδέεται αρχικά με τον λογαριασμό PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Paypal, μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του PayPal.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΤο ITsmart για διευκόλυνση των πελατών, διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς στις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εμφανίζονται αναλυτικές οδηγίες για την πληρωμή, ανάλογα με την τράπεζα που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω web banking αμέσως μετά, ή με πληρωμή σε ταμείο της τράπεζας. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εφόσον κατατεθούν τα χρήματα.
Εάν θέλετε να στείλετε χρήματα με έμβασμα από άλλη τράπεζα, θα πρέπει στα έξοδα του εμβάσματος να επιλέξετε "OUR" (βαρύνουν τον εντολέα).
Αναλυτικά, μπορείτε να καταθέσετε τις πληρωμές σας στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK
Λογαριασμός: 113-00-2320-003080
Δικαιούχος: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.
IBAN: GR21 0140 1130 1130 0232 0003 080
BIC/SWIFT: CRBAGRAA

ATTICA BANK
Λογαριασμός: 85104489
Δικαιούχος: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.
IBAN: GR47 0160 8680 0000 0008 5104 489
BIC/SWIFT: ATTIGRAA

EUROBANK
Λογαριασμός: 0026.0069.16.0200528126
Δικαιούχος: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.
IBAN: GR13 0260 0690 0001 6020 0528 126
BIC/SWIFT: ERBKGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός: 5133-053266-256
Δικαιούχος: ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.
IBAN: GR40 0172 1330 0051 3305 3266 256
BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Συνέχεια