Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτή τη θήκη.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » ICYB.0192
Εξωτερική θήκη Type-C για δίσκους SSD M.2 NVMe Icy Box IB-1822MF-C31

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: ICYB.0192
Μοντέλο: IB-1822MF-C31
EAN barcode: 4250078170426
Icy Box
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Icy Box
Τιμή: 70,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημά μας, σε μικρή ποσότητα.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Εξωτερική θήκη αλουμινίου με write protection και σύστημα ψύξης, κατάλληλη για σκληρούς δίσκους M.2 NVMe SSD, με σύνδεση USB 3.1 (Gen 2) Type-C και Type-A.
Εξωτερική θήκη αλουμινίου με ειδικό σχεδιασμό ψύκτρας για άριστη απαγωγή θερμότητας, για σκληρούς δίκσους M.2 NVMe SSD. Επίσης διαθέτει ανεμιστήρα 30mm με έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας από ενσωματωμένο chipset IC. Εάν η θερμοκρασία της συσκευής αυξηθεί πάνω από 40°C, ο ανεμιστήρας ξεκινά αυτόματα και στην περίπτωση που πέσει κάτω από τους 40°C, ο ανεμιστήρας σταματά αυτόματα. Ο ειδικός σχεδιασμός της, αποτρέπει την υπερθέμανση του Μ.2 SSD, εξασφαλιζοντας έτσι ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 10 Gbit/s.
Ο διακριτικός διακόπτης write protection, είναι ένα επιπλέον χρήσιμο χαρακτηριστικό, το οποίο προστατεύει τα δεδομένα σας από την κατά λάθος διαγραφή τους. Με μια μικρή κίνηση του χεριού, ο διακόπτης του IB-1822MF-C31 μπορεί να μετακινηθεί στην θέση κλειδώματος ή ξεκλειδώματος.
Με την προστασία write protection ενεργοποιημένη, επιτρέπεται μόνο η ανάγνωση ή και αντιγραφή των δεδομένων, αλλά δεν επιτρέπεται η διαγραφή τους ή η τροποποίησή τους.
Θέτοντας το διακόπτη στην θέση απενεργοποίησης της προστασίας, μπορείτε να διαγράψετε ή και να τροποποιήσετε τα αρχεία σας.
Η λειτουργία write protection είναι εξαιρετικά σημαντική στις μέρες μας, καθώς δεν προστατεύει απλά τα αρχεία σας από μία κατά λάθος διαγραφή ή τροποποίηση, αλλά επιπλέον, όταν είναι ενεργοποιημένη, τα αρχεία σας προστατεύονται και από μόλυνση από ιούς.
Τέλος, στην συσκευασία, εκτός από το καλώδιο USB Type C σε USB Type A, συμπεριλαμβάνεται και αντάπτορας USB Type A σε USB Type C, προσφέροντας πλήρη ευελιξία σύνδεσης σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Χαρακτηριστικά:
Υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με πρωτοποριακό σχεδιασμό ψύκτρας.
Με σύνδεση USB 3.1 (Gen 2) type C και Type-A για ταχύτητες έως και 10 Gbit/s.
Υποστηρίζει M.2 NVMe SSD (22x 30/42/60/80 mm).
Διαθέτει ανεμιστήρα 30mm ελεγχόμενης θερμοκρασίας.
Eνδεικτική λυχνία LED.
Μέγιστη χωρητικότητα SSD NVMe: 2TB.
Λειτουργία Plug & Play.
Καλώδιο USB 3.1 (Gen 2) Type-C (Type-A adapter).
Υποστηρίζει Windows, macOS.
Περιεχόμενα συσκευασίας:
1x IB-1822MF-C31, 1x USB Type-C to Type-A καλώδιο, 1x USB Type-A to Type- C adapter,1x Thermal pad, 1x εγχειρίδιο χρήσης.Τιμή: 70,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...