Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Κυρια εξαρτηματα » Ψυξη » Memory coolers » CORS.0104
Ψύκτρα για μνήμες DDR3 Vengeance και Vengeance Pro Corsair Vengeance Airflow

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: CORS.0104
Μοντέλο: Vengeance Airflow
Part number: CMYAF
UPC barcode: 843591043397
Corsair
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Corsair
Προτεινόμενη τιμή: 36,46€
Τιμή: 24,10€ (κερδίζετε 12,36€ - 33,9%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας περίπου σε 10 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.


Το Vengeance Airflow είναι μία λύση ψύξης μνημών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις μνήμες DDR3 Corsair Vengeance και Vengeance Pro. Στερεώνεται σταθερά και ο ανεμιστήρας 60 χιλ. με ρουλεμάν ball-bearing μεταφέρει ψυχρό αέρα απευθείας επάνω στις μνήμες, αποδοτικά και αθόρυβα. Είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ για τη μνήμη Vengeance, αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα overclocking ή απλώς θέλετε να προστατεύσετε την επένδυσή σας.  Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει κόκκινη, μπλε και ασημί πρόσοψη, ώστε να μπορείτε να την ταιριάζετε το χρώμα με αυτό της μνήμης σας ή του συστήματός σας.

Μεγάλος ανεμιστήρας 60 χιλ. ρυθμιζόμενης ταχύτητας
Ο ανεμιστήρας με σχεδίαση μεγάλης διαμέτρου ενσωματώνει ρουλεμάν που ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και αποδίδει ροή αέρα 14,5 CFM στα 3.500 RPM αθόρυβα. Το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο συνδέεται σε κοινή υποδοχή fan header της motherboard για έλεγχο ταχύτητας.

Περίβλημα για βελτιστοποιημένη ροή αέρα
Το περίβλημα του ανεμιστήρα έχει σχεδιαστεί ώστε να διοχετεύει τον ψυχρό αέρα στην επάνω πλευρά των μνημών Vengeance, καθώς απομακρύνει τον θερμό αέρα.

Ασύμετρα, εναλλάξιμα στηρίγματα
Το έξυπνο σύστημα στερέωσης είναι κατάλληλο για πολλαπλές διαμορφώσεις motherboard. Εξασφαλίζει την σταθερή προσαρμογή, ενώ ελαχιστοποιεί την πιθανή παρεμπόδιση των καρτών γραφικών ή των υδροψύξεων.

Εναλλάξιμες χρωματιστές προσόψεις
Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει κόκκινη, μπλε και ασημί πρόσοψη, ώστε να μπορείτε να την ταιριάζετε το χρώμα με αυτό της μνήμης σας ή του συστήματός σας.Τιμή: 24,10€ (κερδίζετε 12,36€ - 33,9%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.