Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτά τα ακουστικά.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Εικονα/ηχος » Ακουστικα » Ασυρματα » PLAN.0103
Ασύρματα ακουστικά με σπορ θήκη Plantronics® BackBeat® 505 black

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: PLAN.0103
Μοντέλο: BackBeat 505 black
Part number: 210704-99
Plantronics
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Plantronics
Τιμή: 90,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Αυτά τα ακουστικά είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκονται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Ξεχάστε τα καλώδια, με τα ασύρματα ακουστικά BackBeat 505. Είτε τρέχετε προς την τάξη, είτε κάθεστε σε κάποια καφετέρια, οι έως και 18 ώρες ακρόασης και ομιλίας με μία φόρτιση, σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική περισσότερο και να φορτίζετε λιγότερο. Μην ακούτε απλώς τα αγαπημένα τραγούδια σας, αισθανθείτε τα. Ο βαθύς, πλούσιος ήχος και το ισχυρό μπάσο, ζωντανεύουν τον ήχο. Κι όταν έχετε μια μεγάλη μέρα μπροστά σας, το βάρος των ακουστικών δεν θα σας επιβαρύνει. Μπορείτε να τα φοράτε με άνεση στα αυτιά σας ή στον λαιμό σας για ώρες, χάρη στην ελαφριά σχεδίαση και τα απαλά μαξιλαράκια με αφρό με μνήμη, που περιστρέφονται. BackBeat 505 - ασύρματη εμπειρία.

Ακούστε περισσότερο, φορτίστε λιγότερο
Πάτε από την τάξη στην καφετέρια, χωρίς να χάσετε μία νότα. Χρησιμοποιήστε τα όλη τη μέρα, με 18 ώρες λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Η λειτουργία DeepSleep βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας. Και όταν δεν μπορείτε να τα φορτίσετε, ακούστε μουσική χωρίς διακοπές χάρη στην σύνδεση 3,5 χιλ.

Ζωντανέψτε τη μουσική
Μην ακούτε απλώς τα αγαπημένα τραγούδια σας, αισθανθείτε τα. Οι οδηγοί ηχείων 40 χιλ. και η προηγμένη τεχνολογία ακουστικήςπροσφέρουν ισορροπία και βαθύ, πλούσιο ήχο - είτε ακούτε μουσική, είτε βλέπετε ταινίες, είτε συνομιλείτε.

Κινηθείτε ελεύθερα με ελαφριά σχεδίαση
Όσο μεγάλες κι αν είναι οι μέρες σας, τα ακουστικά δεν θα σας επιβαρύνουν. Τα earcups με μαλακά μαξιλαράκια με μνήμη όχι μόνο απομονώνουν τον ήχο, αλλά και περιστρέφονται ώστε να φοράτε τα ακουστικά γύρω από τον λαιμό σας με άνεση για ώρες.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Μαύρο.
Έως 18 ώρες χρόνος ακρόασης και ομιλίας με μία μόνο φόρτιση.
Οδηγοί ηχείων 40 χιλ. και προηγμένη τεχνολογία ακουστικής για κορυφαίο ήχο.
Άνετα μαξιλαράκια αυτιών με μνήμη, που βοηθάνε στην απομόνωση του ήχου.
Απόσταση λειτουργίας έως και 10 μέτρα από τη συσκευή Bluetooth®.
Η λειτουργία Multipoint Bluetooth σάς επιτρέπει να συνδέετε αυτόματα έως δύο συσκευές και να αντιστοιχίσετε έως και οκτώ.
Έκδοση Bluetooth 4.1.
Εύκολα προσβάσιμα ρυθμιστικά για κλήσεις και μουσική στο ακουστικό για αναπαραγωγή/παύση, επιλογή τραγουδιών, ρύθμιση έντασης και εύκολη αποδοχή κλήσης.
Πραγματοποιήστε κλήσεις με το μικρόφωνο ευρείας ζώνης και χρησιμοποιήστε τα Siri, Google Now, Cortana, απευθείας από τα ακουστικά.
Η λειτουργία αδρανοποίησης DeepSleep διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη για έως και έξι μήνες, όταν τα ακουστικά σας είναι εκτός εμβέλειας ή παραμένουν ενεργοποιημένα.
Υποδοχή ήχου 3,5 χιλ. για σύνδεση αναλογικού καλωδίου και συνεχή ακρόαση.
Βάρος: 155 γρ.Τιμή: 90,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.