Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το χειριστήριο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Retrogaming » Arcade » HORI.0004
Hori Real Arcade Pro. 4 Kai για το PlayStation 3 και 4

Pin it
Κριτικές
 1 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Βαθμολογία:
Κωδικός ITsmart: HORI.0004
Μοντέλο: Real Arcade Pro. 4 Kai for PlayStation 3 and 4
Part number: PS4-015E
EAN barcode: 4961818023666
Hori
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Hori
Τιμή: 165,00€

Μεταφορικά από 5,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας σε μικρή ποσότητα και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το Real Arcade Pro 4 Kai είναι ένα fighting stick επιπέδου τουρνουά που φέρνει την εμπειρία arcade στο σπίτι. Είναι συμβατό με PlayStation 4 και PlayStation 3 και διαθέτει τα αυθεντικά joystick HAYABUSA και κουμπιά KURO της HORI. Αυτά τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται σε ιαπωνικά μηχανήματα arcade και συναντώνται μόνο σε προϊόντα HORI. Τα HAYABUSA και KURO σχεδιάστηκαν εξαρχής σύμφωνα με την εμπειρία παικτών, ώστα νε μειωθεί ο χρόνος απόκρισης, να βελτιωθεί η ακρίβεια και να αυξηθεί η αντοχή.

Αυτό είναι το νέο Real Arcade Pro, με κομψό περίβλημα και αυξημένη απόσταση μεταξύ του μοχλού και των κουμπιών για μεγαλύτερη άνεση στον καρπό. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλήρως λειτουργικό touch pad και κουμπί touch pad, ένα πλαϊνό panel με ρυθμιστικά πολλαπλής ταχύτητας Turbo, διακόπτη εναλλαγής ελέγχου του μοχλού, ρύθμιση των κουμπιών και κουμπί Share για καταγραφή και δημοσίευση των καλύτερών σας μαχών.

Με μεγάλο διαμέρισμα αποθήκευσης του καλωδίου και χερούλι, το RAP4 Kai είναι βολικά φορητό. Επίσης, διαθέτει επίσημη άδεια από την SCEA. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα άλλαο από το Real Arcade Pro!

Συμβατότητα: PlayStation 3 και 4 (υποστηρίζονται επίσημα), PC (δεν υποστηρίζεται επίσημα).Τιμή: 165,00€

Μεταφορικά από 5,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.