Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ



Ενημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Περιφερειακα » Switches » Διακοπτες KVM » ATEN.0064

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική

USB KVM extender ATEN CE750

Κωδικός ITsmart: ATEN.0064
Μοντέλο: CE750
Aten
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Aten
Τιμή: 361,73€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το CE750 της ATEN είναι ένα USB KVM extender με αυτόματη αντιστάθμιση σήματος και σειριακή RS-232 λειτουργία που επιτρέπει την πρόσβαση σε ένα σύστημα υπολογιστή από μια απομακρυσμένη κονσόλα USB (πληκτρολόγιο USB, οθόνη και ποντίκι USB).

Καθώς επιτρέπει την πρόσβαση σε έναν υπολογιστή από μια απομακρυσμένη κονσόλα, το CE750 είναι ιδανικό για χρήση σε εγκαταστάσεις όπου η κονσόλα πρέπει να βρίσκεται σε βολικό σημείο, αλλά το κεντρικό σύστημα πρέπει να βρίσκεται σε ασφαλή τοποθεσία, για παράδειγμα μακριά από την σκόνη και την βρωμιά του εργοστασιακού περιβάλλοντος, ή το σκληρό περιβάλλον μιας οικοδομής.

Το CE750 είναι βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, έχοντας την προσθήκη θύρας RS-232, τόσο στην τοπική, όσο και στην απομακρυσμένη μονάδα, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε σειριακό τερματικό για ρύθμιση (στην τοπική μονάδα) ή σειριακές συσκευές όπως οθόνες αφής και barcode scanners (στην απομακρυσμένη μονάδα).



Τιμή: 361,73€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.