Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το αξεσουάρ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Τηλεφωνια » Clingo » CLGO.0008

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική

Clingo Universal Game Wheel™

Κωδικός ITsmart: CLGO.0008
Part number/μοντέλο: 07001
EAN barcode: 5099606070017
Clingo
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Clingo
Τιμή: 18,65€ 5,00€ (κερδίζετε 13,65€ - 73,2%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημά μας.


Απολαύστε ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια με το Universal Game Wheel™ της Clingo. Το τιμόνι είναι απλό, διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση. ΑΥτό το αξεσουάρ σάς προσφέρει έναν άνετο τρόπο να βελτιώσετε τις εφαρμογές με επιταχυνσιόμετρο σε οποιοδήποτε τηλέφωνο ή φορητή συσκευή. Σχεδιασμένο να βελτιώνει την ακρίβεια και τον έλεγχο, το τιμόνι σάς επιτρέπει να στρίβετε όπως όταν οδηγείτε ένα αληθινό αυτοκίνητο, κάνοντας το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό.

Καλύψτε την ανάγκη σας για ταχύτητα με το Universal Game Wheel της Clingo. Είτε το αγαπημένο σας παιχνίδι είναι αγώνας αυτοκινήτων, jet skiing, Super Monkey Ball ή κάποιο άλλο, θα μπορείτε να αποφεύγετε τα εμπόδια με ακρίβεια. Έχει σχεδιαστεί ώστε να σας δίνει την αίσθηση του να βρίσκεστε πίσω από ένα πραγματικό τιμόνι. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον αντάπτορα. Δεν θα χρειαστείτε αντάπτορα ποτέ!

Βελτιώστε το παιχνίδι σας, οπουδήποτε
Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού με το Universal Game Wheel της Clingo. Έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει άνεση και έλεγχο, ενώ αυξάνει την απόδοσή σας. Η λεπτή σχεδίαση το καθιστά ιδανικό για παιχνίδι στο σπί τι ή στον δρόμο. Είναι ιδανικό για αγωνιστικά παιχνίδια όπως Asphalt 5, Rally Master Pro 3D, Need for Speed: Undercover, 2XL ATV Offroad και Firemint Real Racing. Απλώς τοποθετείτε το iPhone,το iPod Touch ή κάποιο άλλο smartphone στο κέντρο του τιμονιού και θα είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι ώστε οι άλλοι να φάνε τη σκόνη σας.

Οποιοδήποτε τηλέφωνο, οπουδήποτε
Είναι αρκετά απλό, πραγματικά. Το Clingo κρατάει το τηλέφωνό σας. Δεν έχει σημασία εάν είναι BlackBerry, iPhone, Droid, Samsung ή ο,τιδήποτε άλλο. Είτε είστε στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στο σπίτι είτε κάπου αλλού, το Clingo το κρατάει.

Χαρακτηριστικά

Βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού και την απόδοσή σας.
Προσφέρει καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη άνεση.
Επιτρέπει άμεση πρόσβαση στα controls.
Ιδανικό για αγωνιστικά παιχνίδια όπως Asphalt 5, Need for Speed: Undercover, 2XL ATV Offroad, Rally Master Pro 3D και Firemint Real Racing Games.
Γενικής χρήσης - λειτουργεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο, οπουδήποτε.
Διαστάσεις: 17,8 x 17,8 x 2,5 εκ. (ύψος x πλάτος x πάχος).
Βάρος: 122 γρ.Τιμή: 18,65€ 5,00€ (κερδίζετε 13,65€ - 73,2%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.