Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το αξεσουάρ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Αξεσουαρ » Mouse feet » RAZ.0063
Ανταλλακτικά mouse feet για το Razer Naga 2014 (δύο σετ)

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: RAZ.0063
Part number: RC30-00280100-R3M1
EAN barcode: 8886419381075
UPC barcode: 879862009908
Razer
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Razer
Προτεινόμενη τιμή: 10,24€
Τιμή: 5,00€ (κερδίζετε 5,24€ - 51,2%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημά μας, σε μικρή ποσότητα.
6 μήνες εγγύηση
6 μήνες εγγύηση


Τα ανταλλακτικά Razer gaming-grade mouse feet σχεδιάστηκαν για την αντικατάσταση των αρχικών mouse feet του Razer Naga 2014, εάν βγουν ή φθαρούν.

Θυμάστε όταν χρησιμοποιήσατε το Razer Naga για πρώτη φορά και με προσεκτικές κινήσεις επάνω στο mousepad εξολοθρεύσατε τον αντίπαλο; Με τα ανταλλακτικά mouse feet δεν θα χάσετε την αίσθηση ανωτερότητας ενός ολοκαίνουργιου Naga, καθώς η Razer χρησιμοποιεί υλικά ανώτερης ποιότητας, μελετημένα και κατασκευασμένα για έντονο παιχνίδι.

Ενώ το υλικό αυτής της υψηλής ποιότητας βελτιώνει δραματικά την ακρίβεια του ποντικιού για οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού, φθείρεται γρηγορότερα από άλλα υλικά χαμηλής ποιότητας, πλαστικό ή καουτσούκ. Τα συνηθισμένα mouse feet, κατασκευασμένα από τέτοια υλικά κατώτερης ποιότητας, δημιουργούν μια απότομη αίσθηση, ενώ οι γρατζουνιές επηρεάζουν αρνητικά το παιχνίδι σας. Το υλικό gaming-grade βοηθάει να μην υπάρχουν γρατζουνιές καθώς φθείρεται και έχει ως αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ομαλή και η ακρίβεια αναλλοίωτη. Ο ρυθμός της φθοράς και η ανάγκη για αντικατάσταση εξαρτώνται από τον τρόπο παιχνιδιού σας.

Αυτά τα ανταλλακτικά mouse feet έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες παίκτες από όλο τον κόσμο, για διασφάλιση της απόδοσής τους σε συνθήκες έντονου και πολύωρου παιχνιδιού σε τουρνουά.

Υλικό gaming-grade για καλύτερη ολίσθηση
Το υλικό υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται σε όλα τα ποντίκια της Razer εγγυάται τα καλύτερα χαρακτηριστικά ολίσθησης για το ποντίκι. Η ανωτερότητα του υλικού σε σχέση με το σύνηθες πλαστικό έχει το κόστος της αυξημένης φθοράς. Με τα ανταλλακτικά Razer gaming-grade mouse feet εξασφαλίζετε ομαλή και ακριβή κίνηση.

Ελάχιστη τριβή με το mousepad
Όπως οι επαγγελματίες παίκτες του τέννις χρειάζονται πολλές τεντωμένες ρακέτες σε ένα παιχνίδι για μεγαλύτερη ακρίβεια, έτσι και οι κορυφαίοι των eSports χρειάζονται το ποντίκι τους να λειτουργεί και να ολισθαίνει τέλεια επάνω στο mousepad. Τα ανταλλακτικά mouse feet βοηθάνε στη σταθερότητά σας, επειδή η ποιότητα των mouse feet έχει ίδια αξία με την ποιότητα του mousepad που χρησιμοποιείτε.

Άριστη ακρίβεια και έλεγχος
Η αίσθηση του καινούργιου που σας χαρίζουν τα Razer gaming-grade mouse feet σας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στα σοβαρά ματς, καθώς η ανώτερη ποιότητα του υλικού βελτιώνει την ολίσθηση και την ακρίβεια των κινήσεων για κάθε στυλ παιχνιδιού.Τιμή: 5,00€ (κερδίζετε 5,24€ - 51,2%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.