Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτά τα ακουστικά.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Εικονα/ηχος » Ακουστικα » Ασυρματα » PLAN.0119
Γκρι ασύρματα ακουστικά Plantronics BackBeat FIT 2100 Grey

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: PLAN.0119
Μοντέλο: BackBeat FIT 2100 Grey
Part number: 212201-99
Plantronics
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Plantronics
Τιμή: 99,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Αυτά τα ακουστικά δεν είναι διαθέσιμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Αντεπεξέλθετε στην πιο σκληρή προπόνηση με τα BackBeat FIT 2100 - εξαιρετικά σταθερά, ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό αθλητικά ακουστικά, σχεδιασμένα με designed eartips Always Aware™ που σας επιτρέπουν να ακούτε τον ήχο του περιβάλλοντος για ασφαλέστερη προπόνηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Επίγνωση του περιβάλλοντος
Αξιοποιήστε τούς εξωτερικούς χώρους και προπονηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια με τα ακουστικά BackBeat FIT 2100, που διαθέτουν ανακλαστικό φινίρισμα ώστε να είστε ορατοί το βράδυ και Always Aware™ eartips. Η μοναδική σχεδίαση των eartips δεν εμποδίζει πλήρως το κανάλι των αυτιών, επιτρέποντά σας να ακούτε ταυτόχρονα μουσική και τον ήχο τού περιβάλλοντος. Απολαύστε φυσικές μεσαίες, ζωηρές υψηλές συχνότητες και άνετη εφαρμογή που ποτέ δεν θα νοιώσετε σφιχτά, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας, για ασφαλέστερη προπόνηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σταθερότητα και άνεση
Το BackBeat FIT 2100 διαθέτει eartips με ασφαλές κράτημα, σχεδίαση βρόχου πίσω από το αυτί και εύκαμπτο, ελαφρύ σκελετό πίσω από τον λαιμό που παραμένει στη θέση του κατά την προπόνηση, ώστε να μην σας ενοχλούν τα ακουστικά.

Απρόσκοπη προπόνηση παντός καιρού
Ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό, τα BackBeat FIT 2100 είναι κατασκευασμένα να αντέχουν στην πιο έντονη προπόνηση. και με έως επτά ώρες ασύρματης ακρόασης, θα μπορείτε με μία φόρτιση να προπονείστε για μία εβδομάδα - ό,τι καιρό κι αν κάνει.

Εξατομικεύστε τήν εμπειρία σας
Τώρα δεν θα χρειάζεται να σταματάτε την άσκησή σας για να αλλάζετε κάτι. Μέσω της εφαρμογής BackBeat, η λειτουργία My Tap προσφέρει προσαρμογή εντολών για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης. Με ένα ή δύο αγγίγματα και χωρίς διακοπή της άσκησής σας, θα μπορείτε να ορίζετε ένα χρονόμετρο, να ξεκινάτε μια αντίστροφη μέτρηση ή να επιλέγετε την αγαπημένη σας λίστα τραγουδιών απευθείας από το ακουστικό σας.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Γκρι.
Παραμείνετε ορατοί στο σκοτάδι με το ανακλαστικό φινίρισμα και εξασκηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια με τα eartips Always Aware™ που είναι σχεδιασμένα να αφήνουν τον ήχο του περιβάλλοντος, επιτρέποντάς σας να ακούτε ταυτόχρονα μουσική και τα συμβάντα γύρω σας.
Σχεδίαση απαλού, εύκαμπτου ακουστικού με βρόχο γύρω από το αυτί που προσφέρει άνεση και παραμένει σταθερό κατά την πιο έντονη προπόνηση.
Έως επτά ώρες ασύρματης λειτουργίας ώστε να κινείστε περισσότερο και να φορτίζετε λιγότερο.
Ελέγξτε τις κλήσεις και τη μουσική σας χωρίς να αλλάζετε το βάδισμά σας, με ρυθμιστικά στο αυτί.
Η λειτουργία My Tap προσφέρει παραμετροποίηση μέσω της εφαρμογής BackBeat - ορίστε ένα χρονόμετρο, ξεκινήστε αντίστροφη μέτρηση ή επιλέξτε την αγαπημένη σας λίστα τραγουδιών απευθείας από το ακουστικό σας, χωρίς να διακόψετε την προπόνησή σας.
Οι οδηγοί 13,5 χιλ. προσφέρουν λεπτομερή ήχο πλήρους εύρους συχνοτήτων, με φυσικές μεσαίες συχνότητες και ζωηρές υψηλές συχνότητες, για να απολαμβάνετε τον ρυθμό.
Έκδοση Bluetooth: 5.0, HFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.5, SPP 1.2.
Ασύρματη εμβέλεια: 10 μ.
Αρμονική παραμόρφωση: <3%.
Διάμετρος οδηγών: 13,5 χιλ.
Απόκριση συχνοτήτων: 20 ~ 20.000 Hz.
Ευαισθησία: 94 dBSPL σε μέγιστη ένταση ήχου.
Μικρόφωνο MEMS με DSP.
Χρόνος ακρόασης: Έως 7 ώρες.
Χρόνος ομιλίας: Έως 7 ώρες.
Χρόνος DeepSleep: Έως 6 μήνες.
Γρήγορη φόρτιση: Έως 1 ώρα ακρόασης με φόρτιση 15 λεπτών.
Χωρητικότητα μπαταρίας (ακουστικού): 115 mAh.
Πιστοποίηση IP57.
Βάρος: 28 γρ.Τιμή: 99,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.