Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Περιφερειακα » Ποντικια » 3D mice » 3DCO.0022

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική

3Dconnexion SpaceMouse Pro Wireless 3D mouse

Κωδικός ITsmart: 3DCO.0022
Μοντέλο: SpaceMouse Pro Wireless
Part number: 3DX-700075
3Dconnexion
Άλλα προϊόντα από την εταιρία 3Dconnexion
Τιμή: 440,00€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
3 έτη εγγύηση
3 έτη εγγύηση


Το βέλτιστο εργαλείο για το μοντέρνο, κινητό CAD workstation, το SpaceMouse Pro Wireless, προσφέρει προγραμματιζόμενα έξυπνα πλήκτρα λειτουργιών (Intelligent Function Keys), εύκολη διαχείριση 3D μοντέλων, keyboard modifiers και πολλά ακόμη, όλα με ασύρματη λειτουργία και διάρκεια μπαταρίας έως 2 μήνες.

Όλα τα πλεονεκτήματα του SpaceMouse Pro, για επαγγελματίες εν κινήσει
The modern CAD workstation is increasingly mobile. SpaceMouse Pro Wireless offers the power, versatility and customization of SpaceMouse Pro in a format purpose-built for engineers, architects or designers on the move. With a small, high performance universal receiver, USB hub and stylish travel case, SpaceMouse Pro Wireless goes wherever you need to be.

Διαισθητική πλοήγηση σε τρεις διαστάσεις
Όπως όλα τα 3D ποντίκια της 3Dconnexion, το SpaceMouse Pro ενσωματώνει τον κατοχυρωμένο αισθητήρα έξι βαθμών ελευθερίας (six-degrees-of-freedom: 6DoF) που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε εύκολα σε ψηφιακά μοντέλα ή θέσεις της κάμερας σε τρισδιάστατο χώρο. Απλώς πιέστε, τραβήξτε, περιστρέψτε ή γείρετε το 3Dconnexion Cap για να μετακινήσετε, μεγενθύνετε και περιστρέψετε το μοντέλο ή την κάμερα με φυσικό τρόπο και με ακρίβεια.

Πλήκτρα QuickView
Τα πλήκτρα QuickView του SpaceMouse Pro προσφέρουν πρόσβαση σε 12 εμφανίσεις με τα ακροδάκτυλά σας, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό σφαλμάτων, τη διερεύνηση εναλλακτικών και την παρουσίαση της δουλειά σας για αναθεώρηση πιο αποτελεσματικά. Το πλήκτρο απενεργοποίησης περιστροφής απενεργοποιεί τους άξονες περιστροφής, παρέχοντας ταυτόχρονη μετακίνηση και μεγέθυνση. Αυτό είναι ιδανικό για εργασίες όπως σκιτσάρισμα ή γρήγορη επισκόπηση τυπικών εμφανίσεων του μοντέλου σας.

Προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός
Το hand rest πλήρους μεγέθους με μαλακή επίστρωση εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση, τοποθετώντας το χέρι τέλεια στο controller cap. Κάθε ένα από τα 15 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα είναι κατάλληλα τοποθετημένα ώστε να έχετε πρόσβαση σε συχνές εντολές και να δουλεύετε πιο αποδοτικά.

Έξυπνα πλήκτρα λειτουργιών
Το SpaceMouse Pro αναγνωρίζει αυτόματα το περιβάλλον της εφαρμογής σας και αναθέτει τις κατάλληλες λειτουργίες και εντολές στα τέσσερα μεγάλα, απαλά, έξυπνα πλήκτρα λειτουργιών (Intelligent Function Keys).

Απεικόνιση στην οθόνη
Η απεικόνιση στην οθόνη του υπολογιστή σας (On-Screen Display, μόνο σε Windows) προσφέρει μία βολική οπτική υπενθύμιση των εντολών που έχουν ανατεθεί στα έξυπνα πλήκτρα λειτουργιών, επιτρέποντάς σας να επικεντρώνεστε στην εργασία σας.

Keyboard modifiers
Τα βολικά πλήκτρα Ctrl, Shift, Alt και Esc επιτρέπουν την ταυτόχρονη πλοήγηση στο 3D μοντέλο με την πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες της εφαρμογής ή δυνατότητες επεξεργασίας. Έτσι μειώνεται δραστικά η ανάγκη να μετακινείτε το χέρι σας από το SpaceMouse Pro στο πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα σημαντική βελτίωση στη ροή της εργασίας σας.

Εικονικό αριθμητικό πληκτρολόγιο
Εξοικονομήστε χρόνο και διατηρήστε την συγκέντρωσή σας, χρησιμοποιώντας το εικονικό αριθμητικό πληκτρολόγιο (Virtual NumPad) του SpaceMouse Pro (μόνο σε Windows) για να πληκτρολογήσετε αριθμητικά δεδομένα στην εφαρμογή σας με το ποντίκι, αντί με το πληκτρολόγιο.

Χαρακτηριστικά

Hand rest πλήρους μεγέθους, με μαλακή επίστρωση.
Αισθητήρας 3Dconnexion™ έξι βαθμών ελευθερίας (six-degrees-of-freedom: 6DoF).
Πλήκτρα QuickView.
Πλήκτρο απενεργοποίησης περιστροφής.
Έξυπνα πλήκτρα λειτουργιών.
Απεικόνιση στην οθόνη του υπολογιστή σας.
Keyboard modifiers (Ctrl, Alt, Shift, Esc).
Εικονικό αριθμητικό πληκτρολόγιο.
15 προγραμματιζόμενα κουμπιά συνολικά.
Ασύρματη τεχνολογία 3Dconnexion 2,4 GHz.
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία lithium-ion-polymer.
Διάρκεια μπαταρίας: 2 μήνες.
Πιστοποιήσεις: CE, FCC (Part 15, Class B), BSMI, RCM, KCC, TELEC, NCC, WEEE, RoHS.
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Microsoft® Windows, macOS, Linux.
Διαστάσεις: 204 x 142 x 58 χιλ. (μήκος x πλάτος x ύψος).
Βάρος: 563 γρ.

Περιεχόμενα συσκευασίας

SpaceMouse Pro Wireless.
Δέκτης Universal receiver.
Twinport-USB-Hub.
Θήκη μεταφοράς.
Καλώδιο USB 1,5 μ.
Καλώδιο USB 0,5 μ.Τιμή: 440,00€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.