Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτόν τον δείκτη παρουσιάσεων.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Περιφερειακα » Δεικτες παρουσιασεων » KENS.0035
Ασύρματος δείκτης παρουσιάσεων Kensington K75233EU Ultimate Presenter™ με Virtual Pointer

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: KENS.0035
Part number: K75233EU
EAN barcode: 5028252512091
Kensington
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Kensington
Προτεινόμενη τιμή: 125,03€
Τιμή: 80,60€ (κερδίζετε 44,43€ - 35,5%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
3 έτη εγγύηση
3 έτη εγγύηση


Ο δείκτης παρουσιάσεων Kensington Ultimate Presenter™ με Virtual Pointer είναι ένα καινοτόμο εργαλείο παρουσιάσεων που λειτουργεί σε διάφορα περιβάλλοντα και οθόνες. Ξεπερνώντας τις αδυναμίες των παραδοσιακών laser pointers, όπως οι φωτεινές οθόνες LED ή οι περιορισμοί ασφαλείας, το Ultimate Presenter είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε αίθουσες συνεδριάσεων με οθόνες τηλεοράσεων, online συνδιασκέψεις μεαπομακρυσμένους συμμετέχοντες και μεγάλα αμφιθέατρα με πολλαπλές οθόνες παρουσίασης. Σε συνδυασμό με ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης και το λογισμικό KensingtonWorks™, το Ultimate Presenter είανι το ιδανικό εργαλείο παρουσίασης για τον ψηφιακό κόσμο του σήμερα. Είναι βελτιστοποιημένο ώστε να λειτουργεί σε macOS®, Windows® και κορυφαία λογισμικά παρουσιάσεων, όπως τα PowerPoint®, Keynote®, Adobe® PDF και Google® Slides.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Μαύρο.
Ασύρματος δείκτης παρουσιάσεων με ψηφιακό δείκτη χωρίς laser, που δεν εξασθενεί σε οθόνες τηλεοράσεων ή φωτεινές LED οθόνες και είναι ιδανικός για περιβάλλοντα που οι δείκτες δεν είναι εφικτοί.
Η τεχνολογία Virtual Pointer επιτρέπει στον δείκτη να εμφανίζεται ταυτόχρονα σε πολλές οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών οθονών προβολής, τηλεοράσεων, φωτεινών οθονών LED και smart boards - ιδανική για αίθουσες συνεδριάσεων και αμφιθέατρα με πολλαπλές οθόνες.
Η συμβατότητα online συσκέψεων επιτρέπει σε απομακρυμένους συμμετέχοντες να βλέπουν τον δείκτη στην οθόνη τους, όταν χρησιμοποιούν διαδικτυακά εργαλεία όπως τα WebEx®, GoToMeeting®, Skype™, και join.me®.
Το λογισμικό KensingtonWorks™ επιτρέπει την προσαρμογή του μεγέθους, του σχήματος και της ταχύτητας του δείκτη, ανάλογα με το στυλ παρουσίασής σας.
Διαθέτει εγκεκριμένη εργονομική σχεδίαση με διαμορφωμένο σχήμα που ελαχιστοποιεί την συστροφή του καρπού και μεγιστοποιεί την άνεση, με διαισθητικήδιάταξη 4 κουμπιών.
Ο δέκτης 2,4 GHz με κάρτα μνήμης MicroSD προσφέρει ασύρματη εμβέλεια έως 20 μέτρα, επεκτασιμότητα έως στα 32 GB μνήμης και plug & play εμπειρία χρήστη. Η πραγματική ασύρματη εμβέλεια μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος του χρήστη και τις συνθήκες του περιβάλλοντος.
Ασύρματη σύνδεση 2,4GHz με δέκτη USB.
Ρυθμιστικά: Έλεγχος δείκτη, προσαρμόσιμα κουμπιά, έλεγχος πολυμέσων, έλεγχος παρουσίασης.
Τυπική μνήμη αποθήκευσης: 8GB.
Αμφιδέξια σχεδίαση.
Εσωτερική υποδοχή αποθήκευσης δέκτη USB.
Εικονικός δείκτης Virtual pointer.
Εμβέλεια: 20 μ.
Σχετική υγρασία: 5% έως 95% χωρίς συμπύκνωση.
Θερμοκρασία λειτορυγίας: 10°C έως 40°C.
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -10 έως 70°C.
Πιστοποιήσεις: CE, FCC, ICASA, ICE, iDA, RCM, REACH, RoHS, TELEC, WEEE.
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: macOS X 10.11, macOS X 10.12 ή νεότερο, macOS 10.13 ή νεότερο, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.
Συμβατότητα λογισμικού: Adobe® PDF, Google® Slide™, Mac Keynote 6.6.2 ή νεότερο, Microsoft® PowerPoint για MAC 2011 ή 2016, Microsoft® PowerPoint για Windows® 2013 ή νεότερο.Τιμή: 80,60€ (κερδίζετε 44,43€ - 35,5%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.