Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτή την κλειδαριά.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Tablets/laptop » Κλειδαριες laptop » KENS.0033
Κλειδαριά για laptop Kensington MicroSaver® 2.0 Keyed Laptop Lock

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: KENS.0033
Μοντέλο: MicroSaver® 2.0 Keyed Laptop Lock
Part number: K65020EU
EAN barcode: 5028252506366
Kensington
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Kensington
Τιμή: 39,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας περίπου σε 10 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.


Η Kensington, η επιλογή των επαγγελματιών για ασφάλεια συσκευών για περίπου 25 χρόνια, έχει κατασκευάσει το τελευταίο πρότυπο στην ασφάλεια συσκευών - την κλειδαριά MicroSaver 2.0 Keyed Laptop Lock. Σχεδιασμένη ώστε να είναι η μικρότερη και ισχυρότερη κλειδαριά της Kensington για laptop και άλλες συσκευές, η κλειδαριά MicroSaver 2.0 αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά ασφάλειας laptop. Η MicroSaver 2.0 αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας αυστηρές προδιαγραφές, τεχνολογίες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αυστηρούς ελέγχους σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες και μπορεί να αντέξει στον χρόνο, έχοντας πιο μικρό, συμπαγές  μέγεθος χωρίς συμβιβασμούς.

Ισχυρή κεφαλή κλειδώματος 10 χιλ.
Με διάμετρο μόλις 10 χιλ., η κεφαλή κλειδώματος έχει σχεδιαστεί για τους πιο λεπτούς φορητούς υπολογιστές και συσκευές, ενώ εξακολουθεί να πληροί τα πρότυπα δοκιμών της Kensington για αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά.

Τεχνολογία Hidden Pin™
Η πατετναρισμένη τεχνολογία anti-pick εξασφαλίζει ότι η κλειδαριά δεν μπορεί να πειραχθεί.

Τεχνολογία κλειδώματος T-Bar™
Η κλειδαριά χρησιμοποιεί το αξιόπιστο πρότυπο για περίπου 25 χρόνια και συμβατό με την κλειδαριά Kensington Security Slot™, που διαθέτουν τα περισσότερα laptop. Η περιστρεφόμενη κεφαλή συνδέεται με ασφάλεια στο εσωτερικό τοίχωμα της συσκευής για ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας.

Καλώδιο από ανθρακούχο χάλυβα
Προσφέροντας το ίδιο επίπεδο αντοχής στην κοπή και την κλοπή σε σχέση με πιο παχιά καλώδια, το καλώδιο 1,8 μ. από ανθρακούχο χάλυβα με προστατευτικό πλαστικό περίβλημα προσφέρει ασφάλεια και καλύτερη φορητότητα.

Περιστρεφόμενο καλώδιο
Η ειδική άρθρωση επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, εξαλείφοντας τις δύσκολες γωνίες και επιτρέποντάς σας να εισάγετε το κλειδί με απόλυτη ευκολία.

Ελεγμένη και πιστοποιημένη
Κατασκευασμένη σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Kensington και πρότυπα τρίτων, ως προς τη ροπή/έλξη, ξένες συσκευές, διάρκεια ζωής κλειδαριάς, διάβρωση, δύναμη κλειδιού και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Εγγραφή και ανάκτηση
Το online πρόγραμμα εγγραφής κωδικών της Kensington επιτρέπει τη γρήγορη ανάκτηση του κωδικού, εάν τον χάσετε ή τον ξεχάσετε.

Χαρακτηριστικά

Ισχυρή κεφαλή κλειδώματος 10 χιλ. που προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς ακόμα και για τα πιο λεπτά laptops και συσκευές.
Πατενταρισμένη τεχνολογία Hidden Pin™ που υποστηρίζει σωληνωτή κλειδαριά που δεν παραβιάζεται.
Η τεχνολογία κλειδώματος T-Bar™ συνδέεται στην υποδοχή Kensington Security Slot™ που διαθέτουν τα περισσότερα laptops και άλλες συσκευές.
Το καλώδιο από ανθρακούχο χάλυβα αντιστέκεται στις προσπάθειες κοπής και δένεται στο γραφείο, το τραπέζι ή άλλη σταθερή κατασκευή.
Το περιστρεφόμενο καλώδιο προσφέρει ανώτερη δέσμευση του laptop.
Ανεξάρτητες δοκιμές και πιστοποιήσεις για βιομηχανικά πρότυπα ως προς τη ροπή/έλξη, ξένες συσκευές, διάρκεια ζωής κλειδαριάς, διάβρωση, δύναμη κλειδιού και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.
Το πρόγραμμα Register & Retrieve™ σάς επιτρέπει να αναζητάτε ξεχασμένους κωδικούς.Τιμή: 39,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.