Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτή την κλειδαριά.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Tablets/laptop » Κλειδαριες laptop » KENS.0030
Κλειδαριά για laptop Kensington MicroSaver® 2.0 Keyed Ultra Laptop Lock

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: KENS.0030
Μοντέλο: MicroSaver® 2.0 Keyed Ultra Laptop Lock
Part number: K64432WW
UPC barcode: 085896644323
Kensington
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Kensington
Τιμή: 49,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Η Kensington, η επιλογή των επαγγελματιών για ασφάλεια συσκευών για περίπου 25 χρόνια, έχει κατασκευάσει το τελευταίο πρότυπο στην ασφάλεια συσκευών - την κλειδαριά MicroSaver 2.0 Keyed Ultra Laptop Lock. Σχεδιασμένη ώστε να είναι η μικρότερη κλειδαριά της Kensington για laptop και άλλες συσκευές χωρίς συμβιβασμούς, η κλειδαριά MicroSaver 2.0 αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά ασφάλειας laptop, με καλώδιο που είναι 60% ισχυρότερο σε σχέση με το κανονικό μοντέλο. Η MicroSaver 2.0 αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας αυστηρές προδιαγραφές, τεχνολογίες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αυστηρούς ελέγχους σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες και μπορεί να αντέξει στον χρόνο, έχοντας πιο μικρό, συμπαγές  μέγεθος.

Ισχυρή κεφαλή κλειδώματος 10 χιλ.
Με διάμετρο μόλις 10 χιλ., η κεφαλή κλειδώματος έχει σχεδιαστεί για τους πιο λεπτούς φορητούς υπολογιστές και συσκευές, ενώ εξακολουθεί να πληροί τα πρότυπα δοκιμών της Kensington για αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά.

Τεχνολογία Hidden Pin™
Η πατετναρισμένη τεχνολογία anti-pick εξασφαλίζει ότι η κλειδαριά δεν μπορεί να πειραχθεί.

Τεχνολογία κλειδώματος T-Bar™
Η κλειδαριά χρησιμοποιεί το αξιόπιστο πρότυπο για περίπου 25 χρόνια και συμβατό με την κλειδαριά Kensington Security Slot™, που διαθέτουν τα περισσότερα laptop. Η περιστρεφόμενη κεφαλή συνδέεται με ασφάλεια στο εσωτερικό τοίχωμα της συσκευής για ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας.

Ποιοτικό καλώδιο από ανθρακούχο χάλυβα
Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από πεπλεγμένο ανθρακούχο χάλυβα και περίβλημα που προστατεύει από την κοπή, είναι 60% ισχυρότερο σε σχέση με το συμβατικό καλώδιο, για το υψηλότερο επίπεδο προστασίας ενάντια στις προσπάθειες κοπής.

Περιστρεφόμενο καλώδιο
Η ειδική άρθρωση επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, εξαλείφοντας τις δύσκολες γωνίες και επιτρέποντάς σας να εισάγετε το κλειδί με απόλυτη ευκολία.

Ελεγμένη και πιστοποιημένη
Κατασκευασμένη σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Kensington και πρότυπα τρίτων, ως προς τη ροπή/έλξη, ξένες συσκευές, διάρκεια ζωής κλειδαριάς, διάβρωση, δύναμη κλειδιού και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Εγγραφή και ανάκτηση
Το online πρόγραμμα εγγραφής κωδικών της Kensington επιτρέπει τη γρήγορη ανάκτηση του κωδικού, εάν τον χάσετε ή τον ξεχάσετε.

Χαρακτηριστικά

Ισχυρή κεφαλή κλειδώματος 10 χιλ. που προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς ακόμα και για τα πιο λεπτά laptops και συσκευές.
Πατενταρισμένη τεχνολογία Hidden Pin™ που προσφέρει χαρακτηριστικά anti-pick, μοναδικά για την Kensington.
Η τεχνολογία κλειδώματος T-Bar™ συνδέεται στην υποδοχή Kensington Security Slot™ που διαθέτουν τα περισσότερα laptops και άλλες συσκευές.
Το καλώδιο από καθαρό ανθρακούχο χάλυβα είναι αρκετά παχύ ώστε να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αντοχής.
Η στροφαλοφόρος, περιστρεφόμενη κεφαλή προσφέρει ανώτερη δέσμευση του laptop.
Ανεξάρτητες δοκιμές και πιστοποιήσεις για βιομηχανικά πρότυπα ως προς τη ροπή/έλξη, ξένες συσκευές, διάρκεια ζωής κλειδαριάς, διάβρωση, δύναμη κλειδιού και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.
Το πρόγραμμα Register & Retrieve™ σάς επιτρέπει να αναζητάτε ξεχασμένους κωδικούς.Τιμή: 49,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.