Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Περιφερειακα » Ποντικια » 3D mice » 3DCO.0020

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική

3Dconnexion SpaceMouse Wireless 3D mouse

Κωδικός ITsmart: 3DCO.0020
Μοντέλο: SpaceMouse Wireless
Part number: 3DX-700066
EAN barcode: 4260016340958
3Dconnexion
Άλλα προϊόντα από την εταιρία 3Dconnexion
Τιμή: 208,10€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας περίπου σε 10 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Ο σύγχρονος χώρος εργασίας των μηχανικών έχει διαφοροποιηθεί κι έχει γίνει πιο ευέλικτος και κινητός. Είτε βλέπετε 3D σχέδια με συναδέλφους, είτε παρουσιάζετε ιδέες σχεδίασης σε μια αίθουσα συσκέψεων, το SpaceMouse Wireless σάς προσφέρει τις λειτουργίες για αποτελεσματική πλοήγηση σε εφαρμογές 3D οπουδήποτε.

Καταπληκτική πλοήγηση για 3D σχεδίαση
Ο πατενταρισμένο αισθητήρας 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) της 3Dconnexion είναι ειδικά σχεδιασμένος για χειρίζεται ψηφιακό περιεχόμενο ή θέσεις κάμερας στις κορυφαίες εφαρμογές CAD. Απλώς πιέστε, τραβήξτε, περιστρέψτε ή κλίνετε το καπάκι του ελεγκτή για να σμικρύνετε, να μεγενθύνετε και να περιστρέψετε διαισθητικά το τρισδιάστατο αντικείμενό σας. Το άλλο σας χέρι θα είναι ελεύθερο ώστε ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το ποντίκι για να επιλέγετε, να δημιουργείτε ή να επεξεργάζεστε το μοντέλο σας.

Αξιόπιστη συνδεσιμότητα
Η 3Dconnexion συνδύασε τον αισθητήρα 6-degrees-of-freedom με ασύρματη τεχνολογία 3Dconnexion 2,4 GHz και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ώστε να προσφέρει την αξιοπιστία μίας ενσύρματης συσκευής. Το SpaceMouse Wireless προσφέρει δύο επιλογές συνδεσιμότητας: μπορείτε να δουλέψετε ασύρματα μέσω του Universal Receiver της 3Dconnexion ή μέσω καλωδίου USB, καθώς φορτίζετε τη συσκευή. Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας, θα μπορείτε να δουλεύετε ασύρματα για ένα μήνα χωρίς φόρτιση. Το 3Dconnexion Universal Receiver σάς επιτρέπει να συνδέσετε έως 5 ασύρματες συσκευές 3Dconnexion μέσω ενός μικρού δέκτη USB.

Ευκολία χρήσης
Κάθε ένα από τα δύο κουμπιά του SpaceMouse Wireless ανοίγει το δικό του ακτινωτό μενού 3Dconnexion. Τα ακτινωτά μενού παρέχουν άμεση πρόσβαση σε έως 8 εντολές της αγαπημένης σας εφαρμογής. Με το λογισμικό 3DxWare 10 της 3Dconnexion θα μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε τα δικά σας ακτινωτά μενού σε δευτερόλεπτα, ή να επιλέγετε από χρήσιμες προεπιλογές.

Συμπεριλαμβανόμενη θήκη μεταφοράς
Όταν ο χώρος εργασίας σας δεν είναι σταθερός και μετακινείστε συχνά, χρειάζεστε προστασία για τις φορητές συσκευές σας. Έτσι, η 3Dconnexion συμπεριέλαβε μια μικρή και ελαφριά θήκη μεταφοράς με ανθεκτική επιφάνεια για το SpaceMouse Wireless.

Ενιαίος driver για πολλαπλές συσκευές
Το 3DxWare 10 είναι ο ενειαίος driver που αποτελεί το θεμέλιο για όλες τις συσκευές σας 3Dconnexion. Το απλό αλλά ισχυρό περιβάλλον χρήστη σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε και να βελτιστοποιήσετε κάθε προϊόν για κορυφαία απόδοση.

Φτιαγμένα το ένα για το άλλο
Όταν συνδυάζετε το SpaceMouse Wireless με ένα CadMouse, η συνέργεια ονομάζεται Two Handed Power. Καθώς το CadMouse στο δεξί σας χέρι επιλέγει και δημιουργεί με ευκολία, το 3D mouse στο αριστερό σας χέρι μετακινεί ομαλά το αντικείμενο ή το προβάλλει. Αυτός ο τρόπος εργασίας με δύο χέρια είναι εργονομικός και αποδοτικός, ενώ το CadMouse έχει έτσι περισσότερες χρήσιμες λειτουργίες που απλοποιούν την εργασία σας σε εφαρμογές CAD.

Χαρακτηριστικά

Αισθητήρας 3Dconnexion® six-degrees-of-freedom (6Dof).
2 προγραμματιζόμενα κουμπιά.
Ασύρματη τεχνολογία 3Dconnexion 2,4GHz.
Καλώδιο USB.
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου.
Διάρκεια μπαταρίας: 1 μήνας (για χρήση 8 ωρών ανά ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα).
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Microsoft® Windows, MacOS.
Πιστοποιήσεις: CE, FCC (Class B), BSMI, KCC, WEEE, WHQL.
Διαστάσεις: 78 x 78 x 53 χιλ. (μήκος x πλάτος x ύψος).
Βάρος: 450 γρ.

Περιεχόμενα συσκευασίας

3Dconnexion SpaceMouse Wireless.
Δέκτης 3Dconnexion Universal 2,4GHz USB Receiver.
Καλώδιο USB 1,5 μ.
Θήκη μεταφοράς.Τιμή: 208,10€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.