Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Δικτυακα » Routers/access points » LINS.0009
Ολοκληρωμένο σύστημα πλέγματος οικιακού Wi-Fi Linksys Velop (Pack of 1)

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: LINS.0009
Μοντέλο: Velop (Pack of 1)
Part number: WHW0301-EU
EAN barcode: 4260184666775
Linksys
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Linksys
Τιμή: 205,05€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
3 έτη εγγύηση
3 έτη εγγύηση


Σύστημα πλέγματος Tri-Band Wi-Fi που παρέχει 100% Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας.

Wi-Fi που σας απελευθερώνει
Το Linksys Velop είναι ένα αρθρωτό σύστημα πλέγματος Wi-Fi υψηλής απόδοσης με κόμβους που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας. Εγκαθίσταται σε λίγα λεπτά και προσφέρει άψογο, εξαιρετικά γρήγορο σήμα πλήρους ισχύος.

Λύση πλέγματος Tri-Band Wi-Fi για εξαιρετικές ταχύτητες
Ενσωματώνοντας τεχνολογία Dynamic Tri-band, το Velop υπερνικά τον ανταγωνισμό προσφέροντας γρηγορότερες ταχύτητες, συνδυάζοντας τρεις ζώνες Wi-Fi· κάθε μία ρυθμισμένη για βέλτιστη ισορρόπηση φορτίου Wi-Fi, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση σε όλο το σπίτι. Είτε κάνετε streaming περιεχομένου 4K, είτε παίζετε, είτε κάνετε video chatting, το Velop προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi ώστε να εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένες πολλαπλές συσκευές.

Αρθρωτή λύση Wi-Fi που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας
Η αρθρωτή σχεδίαση του Velop αποδίδει καλά σε κάθε είδος και μέγεθος σπιτιού και σε κάθε περίσταση. Κάθε κόμβος Velop είναι ένα ισχυρό σημείο σύνδεσης Tri-Band που προσφέρει πρόσθετη κάλυψη Wi-Fi. Διαμέρισμα; σπίτι; με τούβλα ή μέταλλο; Απλώς προσθέστε επιπλέον κόμβους για να αντιμετωπίσετε τοίχους, προβληματικές περιοχές ή πολλαπλά επίπεδα.

Μια ενιαία, απρόσκοπτη εμπειρία Wi-Fi
Το σύστημα πλέγματος Velop λειτουργεί ως ένα μοναδικό δίκτυο που λειτουργεί για να εξασφαλίσει 100% συνεχή σύνδεση καθώς μετακινείστε στο σπίτι σας.

Κομψή, συμπαγής σχεδίαση
Το Velop έχει σχεδιαστεί για Wi-Fi υψηλής απόδοσης. Κάθε Velop διαθέτει όμορφη, κομψή σχεδίαση, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε ανοικτούς χώρους και μακριά από εμπόδια, ώστε να προσφέρει βέλτιστη εμπειρία οικιακού Wi-Fi. Με μικρό μέγεθος, το Velop τοποθετείται εύκολα οπουδήποτε στο σπίτι και έχει κατά 88% μικρότερο αποτύπωμα σε σχέση με ένα συμβατικό router. Η κατακόρυφη σχεδίασή του υποστηρίζει κάθετη τοποθέτηση των κεραιών, που ενισχύει τη διασπορά του σήματος στο σπίτι. Επιπλέον, το Velop διαθέτει σύστημα διαχείρισης καλωδίων που κρύβει τα συνδεδεμένα καλώδια και κρατά το σπίτι τακτοποιημένο.

Υποστηρίζεται από περιορισμένη εγγύηση 3 ετών και τεχνική υποστήριξη
Το Velop φέρει υψηλό επίπεδο υποστήριξης και καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών, αλλά και από τεχνική υποστήριξη τριών ετών με ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της Linksys.

Το Velop συνεργάζεται με το Amazon Alexa
Όταν συνδυάζεται με το Amazon Alexa, το Velop σάς δίνει πρόσβαση σε μια ποικιλία βολικών φωνητικών εντολών. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε προφορικά την πρόσβαση επισκεπτών στο Wi-Fi λέγοντας "Alexa, ask Linksys to turn on my guest Wi-Fi."

Προσαρμόστε και διαχειριστείτε το οικιακό σας Wi-Fi οποτεδήποτε, οπουδήποτε
Με την εφαρμογή Linksys App, θα μπορείτε να επιβλέπετε και να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα το οικιακό σας Wi-Fi, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο ή ταμπλέτα.
Γονικός έλεγχος: Διασφαλίστε μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης στο Internet για τα παιδιά σας - ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι.
Περιορίστε τους περισπασμούς κατά την εργασία σας, τις οικογενειακές στιγμές ή το δείπνο. Περιορίστε την πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο ή περιεχόμενο που σας αποσπά την προσοχή, ελέγξτε τη χρήση και αποκλείστε συγκεκριμένες συσκευές από την πρόσβαση στο Internet.
Πρόσβαση επισκεπτών: Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό δίκτυο Wi-Fi με προστασία με κωδικό πρόσβασης για έως και 50 επισκέπτες και μοιραστείτε εύκολα τον κωδικό πρόσβασης μέσω μηνύματος κειμένου.
Προτεραιότητα συσκευών: Δώστε μεγαλύτερη προτεραιότητα στις συσκευές που χρειάζονται τη μεγαλύτερη ταχύτητα.
Αυτόματη επιδιόρθωση: Επιλέξτε αυτόματα το καλύτερο κανάλι για τη συσκευή σας και αποφύγετε την συμφόρηση με το πάτημα ενός κουμπιού.
Έλεγχος ταχύτητας: Ελέγξτε και επιβλέψτε εύκολα την ταχύτητα της σύνδεσης στο Internet, για να βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε πλήρη ταχύτητα από τον παροχέα σας.

Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία Wi-Fi: Tri-Band AC2200 (867 + 867 + 400 Mbps) με MU-MIMO και 256 QAM.
Σύστημα πλέγματος με ταυτόχρονο Tri-Band Wi-Fi.
Απρόσκοπτο Wi-Fi.
Εύκολος έλεγχος με εφαρμογή.
AutoFix και Instant Alerts.
Πρότυπα δικτύου: 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, 802.11ac.
Ζώνες Wi-Fi: Ταυτόχρονο Tri-Band (2,4Ghz + 5GHz + 5GHz).
2 θύρες WAN/LAN auto-sensing Gigabit Ethernet.
6 εσωτερικές κεραίες και ενισχυτές υψηλής ισχύος.
Επεξεργαστής: 716 MHz Quad Core.
Μνήμη: 4 GB Flash και 512 MB RAM.
Ασύρματη κρυπτογράφηση: WPA2 personal.
Απλή και ασφαλής εγκατάσταση μέσω εφαρμογής.
Απαιτήσεις εγκατάστασης: Σύνδεση με το Internet με modem και φορητή συσκευή με Android 4.4 ή iOS 8 ή ανώτερα, κατ'α προτίμηση με Bluetooth.
Bluetooth 4.0/LE για εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση μέσω εφαρμογής.
Beamforming για ζώνες 2,4 GHz και 5GHz.
Εγγύηση 3 ετών και υποστήριξη από την Linksys.
Διαστάσεις: 79 x 79 x 185 χιλ. (μήκος x πλάτος x ύψος).Τιμή: 205,05€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.