Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το πρόγραμμα.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Λογισμικο » E-learning/εκπαιδευτικα » Δημοτικο » SIEM.0035
Ο Ξεφτέρης ταξιδεύει στην αρχαία Αθήνα, έκδοση 2.0

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: SIEM.0035
EAN barcode: 9789608108165
siem Εκδόσεις - Υπηρεσίες και προϊόντα Πληροφορικής
Άλλα προϊόντα από την εταιρία siem Εκδόσεις - Υπηρεσίες και προϊόντα Πληροφορικής
Τιμή: 30,23€ 9,90€ (κερδίζετε 20,33€ - 67,3%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημά μας, σε μικρή ποσότητα.


Στα τελευταία του γενέθλια ο Ξεφτέρης πήρε ένα ξεχωριστό δώρο από το φίλο του το Μελέτη τον εφευρέτη: μια τοπομηχανή, τη Γυριστρούλα, που παλιότερα είχε μεταφέρει τον Ξεφτέρη στην Ελλάδα. Ο φίλος μας δεν έχασε καιρό. Αμέσως άρχισε να ασχολείται με την περιποίησή της, γιατί ο μελέτης - είναι η αλήθεια - την είχε παραμελήσει λιγάκι. Ενώ τη λάδωνε, το βλέμμα του έπεσε στο σκονισμένο χάρτη της Ελλάδας. "Δεν είναι η θέση σου εδώ", σκέφτηκε και τοποθέτησε τον χάρτη στην κατάλληλη υποδοχή. Αναπάντεχα η Γυριστρούλα πήρε μπρος. Ο φίλος μας ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει τη Γυριστρούλα, όταν την άκουσε να λέει: "Το ταξίδι στο χρόνο άρχισε. Τόπος προσγείωσης η Αθήνα του 5ου αιώνα προ Χριστού..."

Στην Αθήνα ο Ξεφτέρης συναντά τον Μάντη, που τον περιμένει σύμφωνα με το χρησμό που έχει δώσει η Πυθία: "Ο επισκέπτης της πόλης που θα έρθει από τον ουρανό και θα προσγειωθεί στο βράχο της Ακρόπολης, θα ζωντανέψει τους Επώνυμους ήρωες. Αυτοί κατέχουν το μυστικό της παντοδυναμίας και της ευτυχίας των ανθρώπων!". Όμως δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα αφού οι Επώνυμοι ήρωες είναι ...αγάλματα! Πώς θα μπορέσει ο Ξεφτέρης να τους ξεπετρώσει για να του αποκαλύψουν το μυστικό; Και τί είναι επιτέλους αυτό που κάνει τους ανθρώπους παντοδύναμους και ευτυχισμένους; Για να μπορέσει να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά, ο Ξεφτέρης θα πρέπει να έχει την προσοχή του στραμμένη σε ό,τι βλέπει στην Αθήνα και σε ό,τι ακούει από τους κατοίκους της. Άραγε θα φανεί άξιος για την αποκάλυψη ενός τόσο σπουδαίου μυστικού;

"Ο Ξεφτέρης ταξιδεύει στην αρχαία Αθήνα, έκδοση 2.0" είναι η νέα ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου εκπαιδευτικού παιχνιδιού σε CD-ROM, με τίτλο "Ο Ξεφτέρης ταξιδεύει στην αρχαία Αθήνα". Περιγράφει τη συναρπαστική περιπέτεια του Ξεφτέρη στην Αθήνα του 5ου αι. π.Χ., την εποχή του Περικλή. Μέσα από ένα δυναμικό διαλογικό περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα, το παιδί έρχεται σε επαφή με αντιπροσωπευτικούς χαρακτήρες της αρχαίας Αθήνας της εποχής του Περικλή όπως το βουλευτή, το ρήτορα, τον Αθηναίο πολίτη, το παιδί, τη γυναίκα, το φιλόσοφο, το μέτοικο, το δούλο, τον ποιητή και συλλέγει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο ζωής και το πολίτευμα της αρχαίας Αθήνας και της αντίπαλής της Σπάρτης.

Χαρακτηριστικά

Πρωτότυπο και εφευρετικό σενάριο.
Καλοσχεδιασμένα και ελκυστικά κινούμενα γραφικά.
Διάλογοι από επαγγελματίες ηθοποιούς.
Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Παιχνίδι ερωτήσεων για 1 ή 2 παίκτες.
79 φύλλα εργασιών που βασίζονται στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού τίτλου.
Πρόγραμμα αξιολόγησης της προόδου του μαθητή και όλης της τάξης στη διάρκεια του χρόνου (με βαθμολογία, λεπτομερή αναφορά αποτελεσμάτων, γραφικές παραστάσεις, βαθμό δυσκολίας ανά άσκηση).
Δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου εκπαιδευτικού περιεχομένου για τη δημιουργία ομάδων ασκήσεων (tests) στις οποίες θα αξιολογηθεί ο μαθητής.
Προσθήκη νέου εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Αναλυτικό εγχειρίδιο δασκάλου για την εκπαιδευτική αξιοποίηση του τίτλου.
Δυνατότητα αναβάθμισης μέσω internet.

Ελάχιστες απαιτήσεις

PC με επεξεργαστή Pentium II με μνήμη 64MB RAM.
Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 98/2000/XP.
Κάρτα γραφικών VGA με ανάλυση 800x600 και 65536 χρώματα, συμβατή με DirectX 8.0.
Κάρτα ήχου συμβατή με Sound Blaster και DirectX 8.0.
Οδηγός CD-ROM δεκαεξαπλής (16x) ή υψηλότερης ταχύτητας.
Εγκατεστημένη Ελληνική γραμματοσειρά.

Κατεβάστε το demo από εδώ.Τιμή: 30,23€ 9,90€ (κερδίζετε 20,33€ - 67,3%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...