Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το κουτί υπολογιστή.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Κυρια εξαρτηματα » Κουτια υπολογιστων » CRYG.0029
Κουτί υπολογιστή ITX και βάση οθόνης Cryorig Taku

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: CRYG.0029
Μοντέλο: Taku
Part number: CR-TKA
EAN barcode: 4719692701121
Cryorig
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Cryorig
Τιμή: 399,00€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας περίπου σε 10 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
3 έτη εγγύηση
3 έτη εγγύηση


Κουτί υπολογιστή ITX και βάση οθόνης κορυφαίας ποιότητας
Το Taku είναι μια κομψή βάση οθόνης που μπορεί επίσης να στεγάσει ένα high-end ITX PC. Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό αλουμίνιο και στιβαρά χειροποίητα ξύλινα πόδια και αποτελεί το κεντρικό στοιχείο κάθε γραφείου ή περιβάλλοντος εργασίας. Τεχνικά, το Taku μπορεί να στεγάσει κάρτες γραφικών πλήρους μεγέθους, πολλαπλούς σκληρούς δίσκους και SSD και τις ισχυρότερες ITX mainboards και επεξεργαστές της αγοράς. Το Taku είναι σχεδιασμένο να εξοικονομεί χρόνο με στυλ, χωρίς να θυσιάζει προδιαγραφές ή λεπτομέρειες.

Εσωτερικό συρτάρι
Ο πυρήνας του Taku είναι το καινοτόμο εσωτερικό συρτάρι του συστήματος. Το συρτάρι ανοίγει αβίαστα με ένα κουμπί πίεσης και κλειδώνει μόλις σπρωχτεί. Μπορεί επίσης εύκολα να αποσπαστεί από το κουτί, απλώς πιέζοντας τα δύο κουμπιά ασφαλείας στη ράγα. Το αποσπώμενο εσωτερικό συρτάρι επιτρέπει την εύκολη συντήρηση ή εγκατάσταση όλων των εξαρτημάτων.

Ευρύχωρη διάταξη και εύκολη διαχείριση καλωδίων
Η διάταξη του συρταριού του Taku χωρίζεται σε διαμερίσματα για τη βελτιστοποίηση του χώρου και της αναβαθμισιμότητας. Το Taku μπορεί να φιλοξενήσει μία high-end κάρτα γραφικών 280 χιλ., δύο δίσκους SSD 2,5” και έναν σκληρό δίσκο 3,5”. Έτσι, το Taku μπορεί να στεγάσει ένα high-end σύστημα gaming. Το Taku φροντίζει επίσης την διαχείριση καλωδίων με ειδικά καλύμματα που κρύβουν τα καλώδια για βελτιωμένη αισθητική και εσωτερική ροή αέρα.

Στηρίζει την οθόνη και στεγάζει το πληκτρολόγιο
Το Taku τοποθετείται ακριβώς κάτω από την οθόνη. Οι ειδικές εσωτερικές δοκοί παρέχουν πρόσθετη σταθερότητα, αρκετή για οθόνες έως 15 κιλά. Ο χώρος κάτο από το Taku είναι αρκετός για ένα πλήρους μεγέθους μηχανικό πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων.

Απελευθερώνει το χώρο του γραφείου σας
Το Taku έχει σχεδιαστεί ειδικά για αποδοτικότερη διαχείριση του χώρου. Καθώς μπορεί να στεγάσει τον υπολογιστή σας, να αποθηκεύει το πληκτρολόγιο και να στηρίζει την οθόνη, εξοικονομεί τεράστιο χώρο στο γραφείο, οργανώνοντας τα πάντα κάθετα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο φυσικό χώρο στο γραφείο σας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όχι μόνο ως γραφείο υπολογιστή.

Τί να κάνετε με τον επιπλέον χώρο;
Με τον υπολογιστή, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι να βρίσκονται κάτω από την οθόνη, θα έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χώρο ώστε να χρησιμοποιείτε το γραφείο σας για τρελά πράγματα, όπως ανάγνωση ή γραφή! Ο χώρος είναι δικός σας, αξιοποιήστε τον!

Έξυπνη δρομολόγηση καλωδίων μέσα και έξω
Το Taku θεωρεί σημαντική τη διαχείριση καλωδίων τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Σε κάθε πλευρά του Taku βρίσκονται ειδικά σχεδιασμένες οπές δρομολόγησης καλωδίων. Αυτές οι οπές σάς επιτρέπουν να δρομολογήσετε οποιοδήποτε καλώδιο, απευθείας στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Δηλαδή θα μπορείτε να περνάτε οποιοδήποτε καλώδιο από πίσω μπροστά, ενώ θα είναι τακτοποιημένο και κρυμμένο. Εκτός αυτού, το Taku διαθέτει εύκολα προσβάσιμες και διακριτικές θύρες USB 3.0 και ήχου στην δεξιά πλευρά.

Χειροποίητα, στιβαρά ξύλινα πόδια. Κανένα Taku δεν είναι ίδιο με άλλο
Το Taku στηρίζεται σε χειροποίητα, στιβαρά, ξύλινα πόδια που προσδίδουν άριστη δομική σταθερότητα και τη δεξιοτεχνία του μασίφ ξύλου. Δεν υπάρχουν ξύλινα πόδια που να είναι ακριβώς ίδια, κάτι που καθιστά κάθε Taku μοναδικό.

Σχεδιασμένο να σας ταιριάζει
Το Taku είναι ένα κουτί υπολογιστή που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στον χρήστη αισθητικά και λειτουργικά. Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο χωρίς συμβιβασμούς. Μπορείτε να έχετε ένα high-end ITX PC και παράλληλα να χρησιμοποιείτε το γραφείο σας για άλλες εργασίες. Για την Cryorig, ο υπολογιστής είναι προσωπικός, δείχνει προσωπικότητα και αναζητά την τελειότητα!

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Ανοδιωμένο ασημί εξωτερικό.
Υλικό: Αλουμίνιο 2 χιλ., ανοδιωμένο εξωτερικό με αμμοβολή.
Εμπρόσθιες θύρες: 2x USB 3.0 και είσοδος/έξοδος ήχου 3,5 χιλ.
Μέγιστο ύψος ψύκτρας επεξεργαστή: 48 χιλ. (πιθανόν να ταιριάζουν και ψηλότερες ψύκτρες, εάν χρησιμοποιηθούν με λεπτότερο ανεμιστήρα).
Δίσκοι: 2x 2,5" HDD/SSD, 1x 3,5" HDD/SSD.
Motherboard: Mini-ITX.
Τροφοδοτικό: SFX και SFX-L.
Μέγιστο πλάτος κάρτας γραφικών (από το κάτω μέρος της υποδοχής PCI-E προς το πάνω): 134 χιλ.
Μέγιστο ύψος κάρτας γραφικών: 40 χιλ. (Dual Slot PCI-E).
Μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών: 280 χιλ.
Μέγιστο ύψος μνήμης: 52 χιλ.
Διαστάσεις: 142 x 570 x 310 χιλ. (ύψος x πλάτος x βάθος).
Βάρος: 5,3 κ.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Κουτί Taku.
Ξύλινα πόδια.
Κάρτα riser GPU.
Προέκταση καλωδίου PSU 24-pin.
Προέκταση καλωδίου PSU 8-pin.
Ανεμιστήρας 92 χιλ.
3 δεματικά καλωδίων.
PCM buzzer.
4 ελαστικά πέλματα για τα πόδια.
Κλειδί allen.
7 βίδες hex socket.
5 βίδες hexagon.
5 βίδες 6-32,6 χιλ.
13 βίδες M 3,5 χιλ.Τιμή: 399,00€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.