Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτή την ψηφιακή πένα.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » OEM.0126
TeachPro ink digitizer & interactive teaching software tools - Basic

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: OEM.0126
Τιμή: 193,69€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


Εισάγετε τη διαδραστική τεχνολογία σε κάθε αίθουσα του εκπαιδευτικού σας οργανισμού! Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ! Αν έχετε έναν Η/Υ και μια οποιαδήποτε οθόνη προβολής ή projector, με την προσθήκη του TeachPro είστε σε θέση να προσφέρετε μοναδικές εμπειρίες διαδραστικής εκπαίδευσης στους μαθητές σας. Το κόστος του TeachPro είναι μικρότερο από οποιοδήποτε άλλο διαδραστικό μέσο διδασκαλίας. Είναι το απλούστερο μέσο για την εξοικείωση των καθηγητών σας με τη σύγχρονη τεχνολογία, αφού λειτουργεί σαν απλό στυλό με κανονικό μελάνι, που γράφει σε απλό χαρτί!

Η πένα
Βασικό αξεσουάρ του TeachPro αποτελεί η «μαγική» ψηφιακή πένα του! Πρόκειται για μια ψηφιακή γραφίδα σε μέγεθος κανονικού στυλό, η οποία γράφει με κανονικό μελάνι επάνω σε οποιοδήποτε χαρτί. Σε συνδυασμό με τον δέκτη που τη συνοδεύει, είναι σε θέση να καταγράψει και να αποθηκεύσει οποιαδήποτε χειρόγραφη σημείωσή σας. Με τη σύνδεση του δέκτη της πένας σε ένα Η/Υ έχετε τις κάτωθι δυνατότητες:
Αποθήκευση (με δυνατότητες περαιτέρω επεξεργασίας) στον Η/Υ όλων των σημειώσεων που έχετε στο δέκτη της πένας
Μετατροπή χειρόγραφων κειμένων σε επεξεργάσιμο κείμενο στον H/Y με απόλυτη επιτυχία (και στα Ελληνικά!)
Συγγραφή επάνω σε απλό χαρτί και ταυτόχρονη μεταφορά των γραφόμενων στην οθόνη του Η/Υ με δυνατότητες αποθήκευσης, επεξεργασίας, κλπ.
Χρήση της πένας σαν ποντίκι χωρίς τη χρήση ειδικής επιφάνειας (επάνω στο απλό χαρτί!)
Μοναδικές δυνατότητες χρήσης εργαλείων tablet pc σε εκδόσεις των Windows Vista & μεταγενέστερες
Απεριόριστες δυνατότητες με όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office από την έκδοση 2007 & μεταγενέστερες που φέρουν ενσωματωμένα εργαλεία μελανιού

Το λογισμικό
Το TeachPro συνοδεύεται με το πληρέστερο λογισμικό για διαδραστική εκπαίδευση, το WizTeach της εταιρείας Qwizdom! Το καινοτόμο interface του επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες των διαδραστικών μέσων διδασκαλίας και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους!Τιμή: 193,69€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...