Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το τηλέφωνο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Τηλεφωνια » Τηλεφωνα συνδιαλεξεων » Αναλογικα τηλεφωνα συνδιαλεξεων » KONF.0008
Ασύρματο τηλέφωνο συνδιαλέξεων Konftel 55Wx

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: KONF.0008
Μοντέλο: 55Wx European Version
Part number: 910101082
EAN barcode: 7394001010780
Konftel
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Konftel
Τιμή: 477,50€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Web και τηλεδιασκέψεις όπως θέλετε εσείς
Το Konftel 55Wx είναι ένα ευκολόχρηστο και μικρού μεγέθους τηλέφωνο συνδιαλέξεων που ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία ήχου OmniSound®. Ο ήχος HD παράγει κρυστάλλινη και πιο φυσική ομιλία, σε σχέση με τον ήχο ενός συμβατικού τηλεφώνου. Αποδίδονται όλες οι αποχρώσεις της φωνής, καθιστώντας τις συνομιλίες πιο φυσικές. Αυτό συμβαίνει και όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο ασύρματα, μέσω Bluetooth.
Το Konftel 55Wx προσφέρει ενοποιημένες επικοινωνίες χωρίς περιορισμούς· ευέλικτη και ενσωματωμένη επικοινωνία, όποιο εργαλείο και να επιλέξετε. Η μονάδα συνδέεται απευθείας στο Skype for Business, Cisco Jabber ή Avaya Communicator στον υπολογιστή σας. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά της σειράς 55 καθιστούν άμεσα διαθέσιμες τις λειτουργίες κλήσης UC client στην οθόνη αφής.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Konftel 55Wx έχει σχεδιαστεί να είναι ο κόμβος των επικοινωνιών σας. Εκτός από υπολογιστές, συνδέεται επίσης σε κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες και τηλέφωνα. Οι κλήσεις VoIP μπορούν να γεφυρωθούν με τις κλήσεις μέσω σταθερών ή κινητών τηλεφώνων, ενώ η εναλλαγή και ο συνδυασμός συνδέσεωνγίνονται απλά με την έξυπνη διεπαφή χρήστη που εμφανίζει μόνο τις τρέχουσες συνδέσεις. Απλά κάντε μια κλήση για να ξεκινήσετε την συνδιάσκεψή σας!
Το Konftel 55Wx είναι κατάλληλο για το γραφείο στην εργασία ή στο σπίτι και για την αίθουσα συνδιασκέψεων. Εάν συνδέσετε μικρόφωνα επέκτασης, μπορεί να καλύψει ακόμα μεγαλύτερες αίθουσες, με έως και 20 άτομα.

Ήχος HD
Ο ήχος HD παρέχει πολύ πιο φυσική ομιλία σε σχέση με τον ήχο των συμβατικών τηλεφώνων. Αποδίδει τους τόνους και την απόχρωση της φωνής, καθιστώντας τη συνομιλία πιο φυσική. Θα δείτε επίσης ότι οι όροι ήχος wideband και ήχος HD περιγράφουν το ίδιο πλεονέκτημα. Χρησιμοποιούν τουλάχιστον το διπλάσιο εύρος συχνοτήτων σε σχέση με την συμβατική τηλεφωνία, 50 Hz έως 7 kHz ή περισσότερο, αντί για μόνο 300 Hz έως 3,4 kHz.

OmniSound®
Η πατενταρισμένη τεχνολογία ήχου OmniSound® εγγυάται εντυπωσιακό και κρυστάλλινο full-duplex ήχο και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ο ήχος μεταδίδεται καθαρός και δυνατός σε όλους τους συμμετέχοντες, χάρη στο υπερευαίσθητο παγκατευθυντικό μικρόφωνο 360° και τα ηχεία. Η τεχνολογία OmniSound® παρέχει HD ήχο σε κλήσεις IP και δίκτυα παρόχων. Επίσης ενσωματώνει αυτόματη ακύρωση ηχούς και μείωση θορύβου, ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να μετακινείστε στο δωμάτιο, αν μιλάτε, να συζητάτε και να διαβουλεύεστε με άλλους, χωρίς απώλειες στην ποιότητα του ήχου και χωρίς ενοχλητικές παύσεις στον ήχο, απόσβεση ή ηχώ. Θα ακούτε ό,τι πιο κοντινό στον φυσικό ήχο.

Δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού
Τα τηλέφωνα συνδιαλέξεων της Konftel αναπτύσσονται συνεχώς, με βελτιωμένες λειτουργίες για ακόμα καλύτερη εμπειρία συνδιαλέξεων. Κατεβάστε και ενημερώστε το τηλέφωνό σας δωρεάν με ενημερωμένο λογισμικό από την ιστοσελίδα της Konftel.

Σύνδεση headset
Συνδέστε το 3,5 χιλ. headset σας και διαχειριστείτε κλήσεις μέσω όλων των συνδεδεμένων μονάδων, από μία μόνο θέση. Απενεργοποιήστε το σύμβολο του ακουστικού στην οθόνη αφής για να επιστρέψετε στην κλήση μέσω μεγαφώνου.

Bluetooth με NFC
Το Konftel 55Wx υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη αντιστοίχιση μέσω NFC (near-field-communication) και ποιοτικές κλήσεις HD.

Υποστήριξη μικροφώνων επέκτασης
Προσθέστε μικρόφωνα επέκτασης ώστε να επιτρέψετε εύκολα σε περίπου 20 άτομα να συμμετέχουν ενεργά στη συνδιάσκεψη. Το εύρος κάλυψης των μικροφώνων υπαρδιπλασιάζεται.

Μπαταρία
Η μπαταρία μπορεί να φορτίζεται μέσω του ηλεκτρικού δικτύου ή μέσω USB και επιτρέπει τη χρήση της συσκευής χωρίς καλώδια.

Έγχρωμη οθόνη αφής
Η σειρά Konftel 55 είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Τα σαφή σύμβολα και τα κουμπιά αφής στην έγχρωμη οθόνη αλλάζουν ανάλογα με τις συνδέσεις της συσκευής - με υπολογιστή, τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο ή headset, καθιστώντας εύκολη την εναλλαγή σύνδεσης. Επιπλέον, οι κλήσεις VoIP μπορούν να γεφυρωθούν με κλήσεις μέσω τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας. Οι ρυθμίσεις, τα σήματα κλήσης, οι τόνοι κ.λπ. μπορούν να αλλάξουν ώστε να ταιριάζουν με τις επιθυμίες σας, σε πολλές γλώσσες.

Ενσωμάτωση ενοποιημένων επικοινωνιών
Τα έξυπνα χαρακτηριστικά της σειράς 55 καθιστούν άμεσα διαθέσιμες τις λειτουργίες κλήσης UC client στην οθόνη αφής. Εάν η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού εδώ.

Εγγραφή κλήσεων σε κάρτα μνήμης SD
Η εγγραφή κλήσεων σε μια κάρτα μνήμης SD είναι ιδανική για συνεντεύξεις, τεκμηρίωση ή απλώς σημαντικές συνομιλίες και συνδιαλέξεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή υπαγόρευσης.

Συνδυασμός διαφορετικών συνδέσεων
Ο συνδυασμός και η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών συνδέσεων γίνεται εύκολα,με τη λειτουργία επιλογής γραμμής.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Μαύρο και ασημί.
Έγχρωμη οθόνη αφής LCD, 240x320 px.
Κουμπιά ενεργοποίησης συσκευής, μικροφώνου και ηχείων.
Λίστα διαλειτουργικότητας του Konftel 55Wx.
OmniSound®.
Παγκατευθυντικό μικρόφωνο 360˚.
Χώρος κάλυψης: Έως 12 άτομα (30 m²).
Εύρος συχνοτήτων: 100-24000 Hz.
Ένταση ήχου: 90 dB SPL 0,5 μ.
USB: Mini B connector.
Κινητό τηλέφωνο: Σελίδα επιλογής καλωδίου.
Δυνατότητα σύνδεσης με Deskphone με τον αντάπτορα Desk Phone adapter της Konftel (900102126).
Δυνατότητα σύνδεσης με headset με καλώδιο 3,5 χιλ. ή με Bluetooth.
Bluetooth v 3.0 με υποστήριξη προφίλ A2DP, AVRCP v1.5, HFP v1.6 και HSP. NFC για εύκολη αντιστοίχιση.
Υποστήριξη εγγραφής συνομιλίας σε κάρτα μνήμης SD και SDHC (≤ 32 GB).
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με έως 9 ώρες χρόνο ομιλίας (συμπεριλαμβάνεται).
Τροφοδοτικό ρεύματος 100-240 V AC / 12 V DC (συμπεριλαμβάνεται).
Τροφοδοσία μέσω καλωδίου USB με τοποθετημένη μπαταρία.
Εφαρμογή αναβάθμισης λογισμικού από την Konftel (για Microsoft Windows) μέσω USB. Είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση μέσω κάρτας μνήμης SD.
Γλώσσες μενού: Κινέζικα, Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Σουηδικά, Τούρκικα.
Θερμοκρασία λειτουργίας: 5°-40°C.
Σχετική υγρασία: 20-80% χωρίς συμπύκνωση.
Διαστάσεις: 222 x x206 x 68 χιλ. (πλάτος x βάθος x ύψος).
Βάρος: 640 γρ.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Konftel 55Wx (910101082).
Καλώδιο τροφοδοσίας 6 μ. (900103355).
Τροφοδοτικό ρεύματος AC (900102127).
Μπαταρία (900102124).
Καλώδιο USB (900103388).

Μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε (στα Αγγλικά) το τεχνικό δελτίο εδώ, τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης εδώ και το εγχειρίδιο εδώ.Τιμή: 477,50€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.