Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Καλωδια » Εσωτερικα καλωδια Η/Υ » 6-pin PCIe » THER.0053
Κόκκινες/μαύρες προεκτάσεις εσωτερικών πεπλεγμένων καλωδίων PC Thermaltake AC-033-CN1NAN-A1 TtMod

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: THER.0053
Μοντέλο: TtMod Sleeve Cable - Red/Black
Part number: AC-033-CN1NAN-A1
EAN barcode: 4717964404046
Thermaltake
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Thermaltake
Τιμή: 53,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Προσαρμόστε το σύστημά σας με το σετ αρθρωτών πεπλεγμένων καλωδίων της Thermaltake. Με σχεδίαση τριών στρώσεων: εξωτερική, εξαιρετικά πυκνή ύφανση, μεσαίο περίβλημα και μονωτικό στρώμα με ανθεκτικότητα σε οξέα και βάσεις, καύσιμα, υγρασία και μούχλα, όπως και εσωτερικό καλώδιο με πιστοποίηση 16 AWG, το σετ καλωδίων TtMod προσφέρει περισσότερη ευελιξία για εύκολη εγκατάσταση, καθώς και πιο τακτοποιημένη και επαγγελματική εμφάνιση. Τα νέα, ξεχωριστά πεπλεγμένα καλώδια δεν συρρικνώνονται με τη θερμότητα ώστε να εξασφαλίζουν διάταξη υψηλής ποιότητας και να υποστηρίζουν υψηλό ρεύμα, για ανώτερη απόδοση και σταθερότητα. Διατίθενται τέσσερις συνδυασμοί χρωμάτων για να επιλέξετε - μπλε/μαύρο, κόκκινο/μαύρο, πράσινο/μαύρο και πορτοκαλί/μαύρο - και να βελτιώσετε την τάξη και την αισθητική του κουτιού σας.

Τακτοποιημένη και καθαρή διαχείριση καλωδίων
Τα κλιπ καλωδίων με τις στρογγυλεμένες άκρες προσφέρουν επαγγελματική εμφάνιση και εύκολη εγκατάσταση. Κάθε κλιπ μπορεί να τοποθετηθεί ανεξάρτητα στο καλώδιο, για σωστή τοποθέτηση και δρομολόγηση. Βελτιώστε τη συνολική ροή του αέρα και μειώστε την ακαταστασία στο κουτί με τη βέλτιστη δρομολόγηση κάθε καλωδίου, για τέλεια παρουσίαση.

Ύφανση τριών στρώσεων
Εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές διαδικασίας και πρότυπα κατασκευής, το στρώμα μόνωσης διαθέτει τέλεια ομοιομορφία στο πάχος, για να εξασφαλίζεται η εύκολη κοπή και αφαίρεση. Επιπλέον, όλα τα καλώδια διαθέτουν σύρματα υψηλής ποιότητας 16 AWG και εξαιρετικής πυκνότητας περίβλημα για ανώτερη ηλεκτρική σύνδεση. Η σχεδίαση ύφανσης τριών στρώσεων παρέχει τον ιδανικό βαθμό ακαμψίας για εύκολη εγκατάσταση.

Επιλογές έντονων διπλών χρωμάτων
Το σετ πεπλεγμένων καλωδίων TtMod διατίθεται σε τέσσερις συνδυασμούς δύο χρωμάτων: μπλε/μαύρο, κόκκινο/μαύρο, πράσινο/μαύρο και πορτοκαλί/μαύρο, προσφέροντας επαγγελματικές πολύχρωμες διατάξεις των καλωδίων. Προσδώστε επαγγελματική εμφάνιση στο κουτί σας με μαύρα βύσματα και διχρωματική πλέξη καλωδίων, για ένα εσωτερικό που ξεχωρίζει για την εμφάνισή του.

Καθολική συμβατότητα
Έχοντας κοινά βύσματα, τα πεπλεγμένα καλώδια TtMod είναι πλήρως συμβατά με όλες τις σειρές και μοντέλα τροφοδοτικών της Thermaltake. Κάθε καλώδιο είναι σχεδιασμένο να συνδέεται στην πλευρά του συστήματος του τροφοδοτικού, επιτρέποντας την προέκταση και την ευκολότερη δρομολόγηση των καλωδίων.


Χαρακτηριστικά

Χρώμα καλωδίων: Κόκκινο/μαύρο.
Χρώμα κλιπ καλωδίων: Μαύρο.
Συμβατότητα PSU: Καθολική.
Τύπος καλωδίων: Προεκτάσεις.
AWG καλωδίων: 16.
Μήκος καλωδίων: 30 εκ.

Περιεχόμενα συσκευασίας

1 προέκταση καλωδίου 24-pin ATX.
1 προέκταση καλωδίου 4+4-pin EPS.
2 προεκτάσεις καλωδίων 8-pin PCI-e.
2 προεκτάσεις καλωδίων 6-pin PCI-e.
4 κλιπ καλωδίων 24-pin.
12 κλιπ καλωδίων 8-pin.
8 κλιπ καλωδίων 6-pin.Τιμή: 53,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.