Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το router.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Δικτυακα » Routers/access points » AVM.0031
Ασύρματο router FRITZ!Box 7430

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: AVM.0031
Μοντέλο: FRITZ!Box 7430
Part number: 20002740
AVM
Άλλα προϊόντα από την εταιρία AVM
Τιμή: 99,99€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 4 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
5 έτη εγγύηση, δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού, δωρεάν υποστήριξη από την AVM μέσω e-mail
5 έτη εγγύηση, δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού, δωρεάν υποστήριξη από την AVM μέσω e-mail


Ιδανικό για σύγχρονες συνδέσεις IP
Με το FRITZ!Box 7430 θα αποκτήσετε εύκολα οικιακή δικτύωση στην IP σύνδεσή σας. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία wireless LAN θα έχετε σημαντικά μεγαλύτερο εύρος κάλυψης και ταχύτητα. Ο media server και η υποδοχή USB μετατρέπουν το FRITZ!Box 7430 σε ένα ιδανικό κέντρο πολυμέσων. Οι ανάγκες επικοινωνίας σας εκπληρώνονται από το πλήρες τηλεφωνικό σύστημα για συνδέσεις IP, τον αυτόματο τηλεφωνητή και τη λειτουργία fax.

Internet και τηλεφωνία σε μία συσκευή
Με το FRITZ!Box 7430 θα αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο του γρήγορου Internet και θα αποκτήσετε ένα πλήρες τηλεφωνικό σύστημα για συνδέσεις IP. Θα μπορείτε να συνδέσετε ένα αναλογικό τηλέφωνο ή fax, ασύρματα τηλέφωνα DECT, ή να χρησιμοποιήσετε τηλεφωνία Internet. Ο ενσωματωμένος αυτόματος τηλεφωνητής και το fax, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας fax προς mail προσφέρουν επιπλέον ευκολία.

FRITZ!OS - λογισμικό πλούσιων λειτουργιών
Το FRITZ!OS, το λειτουργικό σύστημα του FRITZ!Box σας, προσφέρει νέες λειτουργίες σε τακτική βάση. Χάρη στα FRITZ!Apps θα μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω του οικιακού δικτύου ή ακόμα και να ελέγξετε μία κάμερα. Και φυσικά, όλες οι ενημερώσεις και εφαρμογές διατίθενται δωρεάν.

FRITZ!Box για μεγαλύτερη ασφάλεια
Με το FRITZ!Box! θα είστε πάντα ασφαλείς. Η ολοκληρωμένη ασφάλεια θα προστατεύει τις επικοινωνίες σας. Ο συνεχής έλεγχος και η περεταίρω ανάπτυξη διασφαλίζουν ότι η ασφάλειά σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Χάρη στις δωρεάν ενημερώσεις, θα είστε πάντα ήσυχοι.

Βραβευμένη απλότητα
Η φιλοσοφία λειτουργίας του FRITZ!Box έχει βραβευτεί από τον τύπο και επαινείται από τους χρήστες, επειδή επιτυγχάνει τον σκοπό της: να είναι τα πάντα όσο πιο απλά γίνεται. Η εύχρηστη διεπαφή χρήστη και τα wizards θα σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα.

Περιεχόμενα συσκευασίας

FRITZ!Box 7430.
Τροφοδοτικό ρεύματος.
Καλώδιο DSL.
Λεπτό καλώδιο Ethernet.
Εγχειρίδιο.Τιμή: 99,99€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.