Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το πληκτρολόγιο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Extreme gaming » Πληκτρολογια » ROC.0097
Φωτιζόμενο gaming πληκτρολόγιο έξυπνης επικοινωνίας Roccat Skeltr Grey

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: ROC.0097
Μοντέλο: Skeltr Grey
Part number: ROC-12-231-GY
Roccat
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Roccat
Προτεινόμενη τιμή: 194,95€
Τιμή: 106,16€ (κερδίζετε 88,79€ - 45,5%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Αυτό το πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Roccat® Skeltr - Φωτιζόμενο gaming πληκτρολόγιο έξυπνης επικοινωνίας
Το Skeltr είναι ένα πληκτρολόγιο πλούσιων χαρακτηριστικών που συνδέει τα περιφερειακά και τη φορητή συσκευή σας, δημιουργώντας μια ασταμάτητη δύναμη gaming. Ανεβάζει την ενσωμάτωση της φορητής συσκευής σας σε ένα νέο επίπεδο και ενοποιεί τον έλεγχό σας, καθώς βάζει το κινητό ή της ταμπλέτα σας στο παιχνίδι, τοποθετώντας το στη πρώτη γραμμή των μαχών σας. Ξεχάστε τις διακοπές στο παιχνίδι για να απαντάτε στα μηνύματα. Καλωσορίστε το Skeltr, το πληκτρολόγιο που σας επιτρέπει να κυριαρχείτε.

Καθολική docking υποδοχή φορητών συσκευών
Η μεγαλύτερη πρόκληση για την ενσωμάτωση μιας φορητής συσκευής σε ένα gaming πληκτρολόγιο είναι το πού να τοποθετηθεί συσκευή αυτή καθαυτή. Η αγορά των πληκτρολογίων με δυνατότητα ενσωμάτωσης κινητών ή ταμπλετών, είανι γεμάτη προϊόντα με ρυθμιζόμενους βραχίονες με πλαστικά μέρη που σπάνε εύκολα. Για να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, η Roccat επινόησε μια υποδοχή docking, διακριτικά τοποθετημένη στην πίσω πλευρά του πληκτρολογίου. Υποστηρίζει πρακτικά όλες τις φορητές συσκευές της αγοράς και δεν διαθέτει κινητά μέρη που σπάνε εύκολα.

Πληκτρολογήστε στην συσκευή σας
Παίζετε το παιχνίδι σας και τα πάτε περίφημα, με το μεγαλύτερο σκορ στον server σας. Ωχ όχι, τί είναι αυτό; με την άκρη του ματιού σας βλέπετε μια ένδειξη στο κινητό σας να αναβοσβήνει. Σηκώνετε το κινητό σας και απαντάτε γρήγορα στο μήνυμα του συμπαίκτη σας, αλλά εντωμεταξύ πέφτετε στον πίνακα των σκορ. Όλοι οι gamers αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Το Skeltr το αντιμετωπίζει. Σας επιτρέπει να εναλλάσσετε την πληκτρολόγηση μεταξύ του υπολογιστή και της φορητής συσκευής σας με ένα κουμπί, ώστε να μπορείτε να απαντάτε γρήγορα στον συμπαίκτη σας χωρίς να διακόπτετε το παιχνίδι σας και να τερματίζετε στην κορυφή.

Διαχειριστείτε τον ήχο και τις κλήσεις σας
Το Skeltr διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να σηκώσετε την φορητή συσκευή σας καθώς παίζετε. Ούτε για τα μηνύματα, ούτε για κλήσεις. Με το κινητό σας και τα ακουστικά σας συνδεδεμένα στο Skeltr, θα μπορείτε να δέχεστε κλήσεις μέσω του headset σας χωρίς διακοπές, απλώς πατώντας το κουμπί κλήσης στο Skeltr. Θέλετε να ακούσετε κάποια τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα στο κινητό σας; Το κουμπί ήχου σάς επιτρέπει την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ του υπολογιστή και της φορητής συσκευής ως πηγών ήχου.

Υποστήριξη συνοδευτικών εφαρμογών
Η αυξανόμενη υπολογιστική ισχύς των φορητών συσκευών έχει οδηγήσει σε μια διαρκώς αυξανόμενη λίστα παιχνιδιών με συνοδευτικές εφαρμογές. τα κινητά είναι εδώ για να μείνουν. Το Skeltr σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από την τοποθέτηση του κινητού ή της ταμπλέτας σας μπροστά σας και στο επίκεντρο της εμπειρίας παιχνιδιού. Η εφαρμογή Power-Grid™ της ίδιας της Roccat® είναι η αρχή. Λειτουργεί σαν ένα προηγμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε, να επιβλέψετε και να ελέγξετε το λογισμικό σας. Ιδανικό για το Skeltr.

Υποστήριξη Roccat® Swarm
Το Swarm παρέχει ενσωμάτωση ανωτέρου επιπέδου της φορητής συσκευής στο Skeltr. Η πλευρά του υπολογιστή σας λειτουργεί σαν ένα αρχηγείο εντολών, προσφέροντας μια σουίτα λογισμικού και driver, καθώς και προεπισκόπηση όλων των ρυθμίσεων της Roccat® συσκευής σας. Η πλευρά του κινητού σας είναι μια επέκταση του λογισμικού του υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να εκκινείτε παιχνίδια γρήγορα, να ρυθμίζετε τον φωτισμό, να ελέγχετε τα APM, τις θερμοκρασίες  GPU/CPU και άλλα. Επίσης διαθέτει υποστήριξη Talk® FX και AlienFX™, παρέχοντας εφέ φωτισμού 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων για τα παιχνίδια σας.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Γκρι.
Ενσωματωμένη μνήμη 512 kB.
Επεξεργαστής 32-bit Arm IC.
1000Hz polling rate.
Καθολική docking υποδοχή όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό ή την ταμπλέτα σας και να τα φορτίζετε μέσω USB.
Power-Grid™ για πληκτρολόγηση στην συσκευή σας και την συνοδευτική εφαρμογή. Ιδανικό για χρήση με τον υπολογιστή και εφαρμογές που συνοδεύουν τα παιχνίδια - εναλλάξτε την πληκτρολόγηση μεταξύ του υπολογιστή και της φορητής συσκευής σας μέσω  Bluetooth.
Αθόρυβη πληκτρολόγηση με ακρίβεια χάρη στην βελτιωμένη τεχνολογία rubber dome.
Διαχείριση ήχου - εναλλάξτε μεταξύ του ήχου του υπολογιστή και της συσκευής σας.
Φωτισμός RGB - πέντε ρυθμιζόμενες ζώνες φωτισμού με 16,8 εκατομμύρια χρώματα.
Αποσπώμενο wrist rest - εύκολο στην τοποθέτηση/αφαίρεση, ταιριάζει με όλα τα στυλ παιχνιδιού.
Ζώνη Easy-Shift[+]™ 20 πλήκτρων για εύκολες πολλαπλές λειτουργίες πλήκτρων.
Κουμπί κλήσης - Δεχθείτε κλήσεις στο κινητό σας μέσω του συνδεδεμένου headset.
Τεχνολογία Roccat® Swarm και εφαρμογή - ελέγξτε το Skeltr, επιβλέψτε τα APM, CPU, GPU, RAM κ.ά.
Υποστήριξη Talk® FX και AlienFX™ - εφέ φωτισμού για τα αγαπημένα σας παιχνίδια.
3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα αντίχειρα.
5 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών.
Τεχνολογία Roccat® Talk™.
Λειτουργίες πολυμέσων.
Bluetooth V3.0.
Πλήκτρα μεμβράνης.
Πεπλεγμένο καλώδιο USB 1,8 μ.

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό σύστημα: Windows® 7 32/64 bit, Windows® 8, Windows® 10.
Σύδνεση με το Internet για εγκατάσταση driver.
Διαθέσιμη θύρα USB 2.0.Τιμή: 106,16€ (κερδίζετε 88,79€ - 45,5%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.