Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το πληκτρολόγιο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Extreme gaming » Πληκτρολογια » ROC.0012
Πληκτρολόγιο Roccat Arvo (US layout)

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: ROC.0012
Μοντέλο: Arvo (US layout)
EAN barcode: 4250288129276
Roccat
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Roccat
Τιμή: 56,21€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Αυτό το πληκτρολόγιο δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
1 έτος εγγύηση
1 έτος εγγύηση


Το μοναδικό πληκτρολόγιο με πλήκτρα για τον αντίχειρα
Κερδίστε περισσότερο χώρο για το γραφείο σας χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε όλες τις λειτουργίες. Το Roccat™ Arvo σας παρέχει αυτό και πολλά άλλα. Είναι το πρώτο πληκτρολόγιο που έχει ενσωματωμένη λειτουργία gaming στο αριθμητικό πληκτρολόγιο και μοναδικά πλήκτρα για τον αντίχειρα. Σε αυτά τα τρία επιπλέον πλήκτρα μπορείτε να αντιστοιχίσετε μακροεντολές ή λειτουργία timer, πράγμα που δεν έχει κανένα άλλο πληκτρολόγιο παγκοσμίως.

Το μέγεθος έχει σημασία
Δεν είναι σύμπτωση το ότι το Roccat™ Arvo είναι μέρος του συστήματος διαχείρισης Roccat™ Smart Desktop Management System. Αντίθετα με άλλα πληκτρολόγια, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο. Συνεπώς, ούτε το mousepad, ούτε το ποντίκι θα σας ενοχλούν, ενώ θα έχετε αρκετό χώρο γι'αυτά στα παιχνίδια. Το Arvo είναι ιδανικό για παίκτες που χρησιμοποιούν τα βελάκια του πληκτρολογίου και που προτιμούν να τοποθετούν το πληκτρολόγιο διαγώνια, γιατί δεν εμποδίζεται από την οθόνη, ούτε εξέχει από το γραφείο.

Αριθμητικό πληκτρολόγιο διπλής χρήσης
Με το Roccat™ Arvo δεν θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε. Το μικρό μέγεθος έχει επιτευχθεί απλώς επειδή συνδυάστηκαν τα βελάκια με το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι υφίστανται όλες οι συνήθεις λειτουργίες, απλώς σε λιγότερο χώρο. Η εναλλαγή ανάμεσα σε κανονική και gaming λειτουργία είναι πολύ εύκολη, απλώς πατώντας το πλήκτρο mode switch. Σε λειτουργία gaming, τα βελάκια φωτίζονται μπλε, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο σκοτάδι. Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμα προγραμματιζόμενα πλήκτρα μαρκοεντολών, τοποθετημένα κοντά στα βελάκια.

Μοναδικά πλήκτρα για τον αντίχειρα
Κάτω από το spacebar υπάρχουν τρία ακόμα προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών. Αυτά μπορούν να προγραμματιστούν ανεξάρτητα και να πατηθούν με τον αντίχειρα, χωρίς τον κίνδυνο να τα πατήσετε κατά λάθος. Επιτέλους, δεν θα χρησιμοποιείτε τον αντίχειρά σας μόνο για το spacebar, αλλά και για να χρησιμοποιείτε ξόρκια και να επιτίθεστε. Μια άλλη μοναδική λειτουργία είναι το Roccat™ Timer, που δίνει τον απαιτούμενο από κάποια παιχνίδια χρόνο αναζωογόνησης για ειδικά αντικείμενα, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε την ιδανική στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, παύσετε ή σταματήσετε το Roccat™ Timer σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Τέλειο πάτημα πλήκτρων
Δεν είναι μόνο το μικρό μέγεθος που κάνει το Roccat™ Arvo ιδανικό για παιχνίδια. Διαθέτει επίσης ένα ασυνήθιστα καλό πάτημα των πλήκτρων.Λόγω του ιδανικού τους ύψους, τα πλήκτρα μπορούν να πατηθούν με συγκεκριμένη ακρίβεια. Το ύψος τους δεν τα κάνει απλώς άνετα στην πληκτρολόγηση, αλλά βοηθάει για την ιδανική πίεση.

Ενσωματωμένη μεταλλική πλάκα
Το Arvo είναι καλό αλλά και ανθεκτικό, χάρη σε μια ενσωματωμένη μεταλλική πλάκα. Συγχωρεί βίαια ξεσπάσματα κατά το παιχνίδι και χτυπήματα στην άκρη του γραφείου. Η τραχιά μεταλλική πλάκα βοηθάει στο να είναι το πληκτρολόγιο ισοβαρές και ιδιαίτερα σταθερό. Επιπλέον, μπορείτε να σηκώσετε τα ποδαράκια του πληκτρολογίου, τα οποία κολλάνε σε οποιαδήποτε επιφάνεια σαν βεντούζες, χάρη στην αντιολισθητική τους επίστρωση.

Το πληκτρολόγιο Roccat Arvo διατίθεται και με Ελληνικό layout.Τιμή: 56,21€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.