Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το πληκτρολόγιο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Extreme gaming » Πληκτρολογια » ROC.0086
Πληκτρολόγιο Roccat Isku FX White (US layout)

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: ROC.0086
Μοντέλο: Isku FX White
Part number: ROC-12-921
EAN barcode: 4250288134621
Roccat
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Roccat
Προτεινόμενη τιμή: 115,92€
Τιμή: 67,90€ (κερδίζετε 48,02€ - 41,4%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Αυτό το πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι. Είναι εύκολο με τα κατάλληλα εργαλεία. Συνδυάζοντας την εξυπνότερη μηχανική gaming παγκοσμίως με εκπληκτικό σχεδιασμό, το πολυχρωματικό gaming πληκτρολόγιο Roccat™ Isku FX σάς δίνει τη δύναμη να εξουσιάσετε οποιοδήποτε παιχνίδι εύκολα - και να γίνετε θρύλος.

Μη χαραμίζετε άλλα παιχνίδια, παίζοντας με κάποιο πληκτρολόγιο για απλούς θνητούς. Γίνετε ο θρυλικός gamer που προορίζεστε να είστε - αμέσως τώρα.

Roccat™ Talk® συνδυάστε τις συσκευές σας για περισσότερη δύναμη
Το Roccat™ Talk® σάς επιτρέπει να συνδυάσετε τις συμβατές Roccat™ gaming συσκευές σας, για εκπληκτικά συνδυαστικά πλεονεκτήματα που σας επιτρέπουν να παίζετε γρηγορότερα, να κερδίζετε περισσότερο και να απολαμβάνετε πιο έντονα παιχνίδια.

Το πολυχρωματικό gaming πληκτρολόγιο Roccat™ Isku FX, το Kone XTD και το Kone Pure είναι οι πρώτες συσκευές παγκοσμίως που συνδέονται με το πρωτόκολλο Roccat™ Talk® - και συνεργάζονται εξαίσια.

Για παράδειγμα, το Roccat™ Talk® σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε την αποκλειστική τεχνολογία Easy-Shift[+]™ της Roccat όπως ποτέ πριν. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πλήκτρο Easy-Shift[+]™ του Isku FX για να ενεργοποιήσετε μακροεντολές για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι - μια ενιαία συντόμευση που διευκολύνει τις εντολές σας.

Το Roccat™ Talk® σάς επιτρέπει επίσης να εκμεταλλευτείτε την αποκλειστική τεχνολογία Easy-Aim της Roccat για τελειοποίηση του παοχνιδιού σας, όταν παίζετε με το Isku FX και το Kone XTD ή το Kone Pure. Όταν χρειάζεται να στοχεύσετε με ακρίβεια ως ελεύθερος σκοπευτής, απλώς κρατήστε πατημένο ένα πλήκτρο στο Isku FX και το Easy-Aim θα βελτιστοποιήσει άμεσα τη ρύθμιση DPI στο Kone XTD ή το Kone Pure. Αυτή η άνευ προηγουμένου συνεργασία είναι ο πιο βολικός τρόπος να γίνετε ο πιο θανατηφόρος ελεύθερος σκοπευτής στο παιχνίδι.

Roccat™ Talk® FX - αφήστε τη δράση να περάσει στη συσκευή Roccat™
Το ισχυρό πρωτόκολλο Roccat™ Talk® μπορεί επίσης να συνδυάσει υλικό και λογισμικό , χάρη σε μια πρωτοποριακή λειτουργία που λέγεται Roccat™ Talk® FX και η οποία μεταφράζει τη δράση επί της οθόνης σε συναρπαστικά αισθητικά εφέ στον gaming εξοπλισμό σας, για ένα νέο επίπεδο έντασης στο παιχνίδι.

Το Roccat™ Talk® FX προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπληκτικών λειτουργιών για συμβατό λογισμικό και συσκευές όπως το Roccat™ Isku FX, το Kone XTD και το Kone Pure. Για παράδειγμα, με τη λειτουργία Roccat™ Talk® FX Event Lighting, ο φωτισμός της συσκευής σας θα παίρνει συγκεκριμένο χρώμα κάθε φορά που ένα αντίστοιχο γεγονός συμβαίνει στο παιχνίδι. Φανταστείτε να σας χτυπάει μια πύρινη σφαίρα στο αγαπημένο σας RPG και το Isku FX να φωτίζεται με κόκκινες εκρήξεις που αντανακλούν την επίθεση στην οθόνη! Ή φανταστείτε να σας πετύχουν με δηλητηριασμένο βέλος και το ποντίκι σας να πάλλεται με τοξικό πράσινο φως, όπως υποτίθεται περνά το δηλητήριο στις φλέβες σας! Το Roccat™ Talk® FX θα συναρπάσει τις αισθήσεις σας.

Το Roccat™ Talk® FX διαθέτει επίσης εφέ φωτισμού περιβάλλοντος που μπορούν να ενισχύσουν τη διάθεσή σας και την ένταση του παιχνιδιού. Φανταστείτε να τρέχετε μέσα σε μια ζούγκλα στο αγαπημένο σας first-person shooter και η συσκευή να εκπέμπει έναν βαθύ πράσινο φωτισμό που δίνει την αίσθηση της ζούγκλας, ή να κολυμπάτε και το ποντίκι σας να φωτίζεται με το μπλε του ωκεανού. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τα αισθητικά εφέ του Roccat™ Talk® FX για να πληροφορείστε με έναν νέο τρόπο. Φανταστείτε να σας ειδοποιεί ο εξοπλισμός σας (εκτός από το λογισμικό), όταν η βάση σας δέχεται επίθεση, ή όταν η κατασκευή ενός σημαντικού κτιρίου ολοκληρώνεται. Ένας πρωτοποριακός τρόπος για καλύτερο gaming.

Κυνηγήστε τη λεία σας αντί να ψάχνετε τα πλήκτρα
Το Isku FX είναι το μοναδικό πληκτρολόγιο παγκοσμίως που διαθέτει την επαναστατική ταχνολογία Easy-Shift[+]™ της Roccat, η οποία σας προσφέρει 36 εύκολα ρυθμιζόμενες μακροεντολές, στρατηγικά τοποθετημένες σε 3 μέρη στην εύκολα προσβάσιμη περιοχή WASD. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να δίνετε εντολές χωρίς να χρειάζεται καν να μετακινήσετε το χέρι σας - και έτσι δεν θα χρειάζεται να πάρετε τα μάτια σας από την οθόνη για να ψάξετε για τα πλήκτρα. Απλό και έξυπνο.

Και επειδή το πλήκτρο Easy-Shift[+]™ λειτουργεί όπως το απλό πλήκτρο shift, η ενεργοποίηση των μακροεντολών σας θα είναι τόσο εύκολη, όσο και το να γράφετε κεφαλαία.

Η ζώνη Easy-Shift[+]™ σάς δίνει 28 πλήκτρα μακροεντολών, συμπεριλαμβανομένων 8 αποκλειστικών πλήκτρων που μπορούν να προγραμματιστούν διπλά. Επιπλέον, η δυνατότητα άμεσης εναλλαγής μεταξύ 5 προφίλ, σας επιτρέπει να έχετε έως 180 μακροεντολές - αρκετή παραμετροποίηση ακόμα και για τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πολεμιστή.

Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας στη μάχη
Τώρα οι αντίχειρές σας μπορούν να κάνουν κάτι, εκτός από το να αιωρούνται πάνω από το spacebar. Οι επιστήμονες της Roccat έχουν προσθέσει τρία ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακρονετολών Thumbster ακριβώς κάτω από το spacebar του Isku FX - εύκολα προσβάσιμα με ένα πάτημα του αντίχειρα. Είναι ιδανικά για αστραπιαία ξόρκια θεραπείας στη μέση της μάχης, ή για γρήγορη αλλαγή όπλου. Οι αντίχειρές σας θα είναι δύο νέοι, πρόθυμοι σύμμαχοι.

Καταγραγή μακροεντολών μέσα στη δράση
Η νέα, βελτιωμένη τεχνολογία μακροεντολών Live! καθιστά την ζωντανή καταγραφή μακροεντολών παιχνίδι. Απλω΄ς πατήστε το αποκλειστικό πλήκτρο Macro Live! Recording και αφήστε το νέο εργαλείο Sound Feedback να σας καθοδηγήσει μιλώντας στην γρήγορη και εύκολη διαδικασία καταγραφής, βήμα-βήμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε έως και 500 δράσεις ανά μακροεντολή, για να έχετε την ελευθερία να ορίσετε τις εντολές των ονείρων σας. Και δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το παιχνίδι.

Καταγράψτε μακροεντολές με άνεση
Εάν σας ταιριάζει καλύτερα να καταγράφετε μακροεντολές χρησιμοποιώντας σύστημα με μενού, τότε το παγκοσμίως γνωστό λογισμικό της Roccat, Macro Manager είνια υτό που θέλετε. Το βραβευμένο Macro Manager σάς επιτρέπει να καταγράφετε και να ρυθμίζετε τις μακροεντολές σας με απίστευτη ακρίβεια και διαισθητική ευκολία, χάρη στο όμορφο και απλό στη χρήση interface. Η νέα λειτουργία Loop σάς επιτρέπει να επαναλάβετε τις μακροεντολές σας έως και 255 φορές. Το διεθνώς αγαπημένο πρόγραμμα διαθέτει επίσης προκαθορισμένες ρυθμίσεις για κορυφαία παιχνίδια και εφαρμογές γραφείου, ώστε να τα απολαύσετε χωρίς να χάσετε χρόνο.

Μπείτε αμέσως στη μάχη
Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις (διαμορφώσεις πλήκτρων, επίπεδα φωτισμού, προτιμήσεις DPI κ.α.) σε 5 βολικές υποδοχές προφίλ και ενεργοποιήστε τις άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να παίζετε με ταχύτητα και ευκολία. Χάρη στις 5 φωτεινές ενδείξεις LED θα γνωρίζετε πάντα ποιο προφίλ έχετε επιλέξει. Και με το έξυπνο εργαλείο Sound Feedback, η παγκοσμίως διάσημη φωνή Roccat™ Voice θα σας ενημερώνει για το επιλεγμένο προφίλ. Μπορείτε ακόμα να ορίσετε ένα προφίλ για τα Windows, το οποίο θα επιλέγεται αυτόματα από το Isku FX όταν τελειώνετε το παιχνίδι.

Γίνετε ο άρχοντας του σκότους
Χάρη στα σκούρα πλήκτρα, τη δυνατότητα επιλογής 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων οπίσθιου φωτισμού και 6 επιπέδων φωτεινότητας, με το Isku FX θα είναι πάντα εύκολο να βρείτε το σωστό πλήκτρο - ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Ο βελτιστοποιημένος φωτισμός του Isku FX το καθιστά ιδανικό για αποφυγή της καταπόνησης των ματιών κατά το πολύωρο παιχνίδι. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε το Isku FX ώστε να απενεργοποιείται αυτόματα ο φωτισμός, όταν δεν το χρησιμοποιείτε για κάποια συγκεκριμένη ώρα - ιδανικό για να κάνετε διάλειμμα από το παιχνίδι σας. Ο φωτισμός του Isku FX είναι απλά τρομερός.

Φροντίστε τους καρπούς σας
Το μεγάλο ενσωματωμένο ανάγλυφο υποστήριγμα καρπού του Isku FX λειτουργεί σαν ένας καναπές για τα χέρια σας, προσφέροντας τέλεια σταθερότητα και άνεση για να αποφεύγετε την καταπόνηση των καρπών, ακόμα και όταν παίζετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η προηγμένη ανάγλυφη επιφάνεια επιτρέπει την γρήγορη αλλά ελεγχόμενη πλευρική κίνηση, για καλύτερο παιχνίδι ακόμα και στις πιο έντονες μάχες.

Μείνετε στη θέση σας
Αναποδογυρίστε το Isku FX και θα δείτε 5 μεγάλα ελαστικά αντιολισθητικά πέλματα Lock-Fast. Αυτό σημαίνει ότι το Isku FX παραμένει σταθερό ακόμα και κατά το πιο έντονο παιχνίδι. Τα αποσπώμενα πέλματα δίνουν στο Isku FX την ιδανική γωνία κλίσης 5,90 μοιρών, διασφαλίζοντας τη γρηγορότερη δυνατή ενεργοποίηση των πλήκτρων και την πιο άνετη πληκτρολόγηση.

Κάθε πάτημα πλήκτρου θα σας εντυπωσιάζει
Το Isku FX διαθέτει πλήκτρα μεσαίου ύψους με πλήρως βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική και τέλεια επιφάνεια, όπως και ιδανική απόκριση πληκτρολόγησης - για να το αισθάνεστε τέλειο κάθε φορά. Το polling rate 1000Hz εξασφαλίζει αστραπιαία απόκριση χωρίς καθυστερήσεις, ώστε οι εντολές σας να εκτελούνται άμεσα. Και η προηγμένη τεχνολογία anti-ghosting σάς επιτρέπει να πατάτε πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλεύεστε πλήρως κάθε πιθανή πολύπλοκη εντολή.

Δώστε τέλος στο χάος των καλωδίων
Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα καλώδια του ποντικιού και του headset σας στα βολικά κανάλια καλωδίων που βρίσκονται στο κάτω μέρος του Isku FX. Η λιγότερη ακαταστασία των καλωδίων σημαίνει ότι δεν θα έχετε εμπόδια για να απολαύσετε το παιχνίδι σας.

Μάθετε ακριβώς πότε θα συμβεί κάτι
Το Isku διαθέτει την ιδιοφυή λειτουργία Roccat™ Timer, η οποία σας ενημερώνει με αντίστροφη μέτρηση για όποιο γεγονός επιθυμείτε. Μεταξύ άλλων χρήσεων, θα γνωρίζετε ακριβώς πόσος χρόνος χρειάζεται για να εμφανιστεί κάτι στο πεδίο της μάχης - χρήσιμη πληροφορία που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να έχετε στρατηγικό πλεονέκτημα.

Ελέγξτε τα πολυμέσα με τον εύκολο τρόπο
Το Isku FX διαθέτει μια σειρά από 8 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα πολυμέσων, ιδανικά τοποθετημένα στην κορυφή του πληκτρολογίου, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε 25 λειτουργίες της επιλογής σας. Το πληκτρολόγιο επίσης διαθέτει 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα F, προσφέροντάς σας μια πλήρη γκάμα επιλογών για εξατομίκευση.

Χαρακτηριστικά

Πολυχρωματικός φωτισμός πλήκτρων με 16,8 εκατομμύρια χρώματα της επιλογής σας και 6 επίπεδα φωτεινότητας.
3 ζώνες Easy-Shift[+]™ για εύκολη πολλαπλή χρήση πλήκτρων.
36 εύκολα προσβάσιμα πλήκτρα μακροεντολών, συμπεριλαμβανομένων 3 πλήκτρων για τον αντίχειρα.
Live! καταγραφή μακροεντολών με αποκλειστικό πλήκτρο M-Rec. Περισσότερες από 180 μακρτοεντολές σε 5 προφίλ.
8 ρυθμιζόμενα πλήκτρα πολυμέσων και hotkeys, περισσότερες από 25 αντιστοιχίσιμες λειτουργίες.
Πλήκτρα μεσαίου ύψους με βέλτιστο σημείο πληκτρολόγησης και πίεση - 1000Hz polling rate, 1ms χρόνος απόκρισης.
Roccat™ Driver και Macro Manager με Sound Feedback. Προκαθορισμένες ρυθμίσεις για παιχνίδια, πολυμέσα και εφαρμογές γραφείου.
Ιδιαίτερα μεγάλο ανάγλυφο υποστήριγμα καρπού με ειδική επίστρωση.
Ενσωματωμένα κανάλια καλωδίων για καλύτερη οργάνωση των συσκευών.
Αντιολισθητική βάση με σταθερά πέλματα πληκτρολογίου.
Εξαιρετικά γρήγορη εναλλαγή προφίλ με 5 LEDs .
Roccat™ Talk® - Αξιοποιήστε πλήρως τις συσκευές Roccat™ συνδυάζοντας τις λειτουργίες τους.
Το Roccat™ Talk® FX μεταφράζει την δράση επί της οθόνης σε εφέ στο Isku FX.
3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα αντίχειρα (T1-T3).
5 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών (M1-M5).
20 πρόσθετα πλήκτρα μακροεντολών (Easy Zone).
3 LEDs κατάστασης (Caps Lock, Easy Shift[+]™, Num Lock).
Καλώδιο USB 2 μέτρων.
Διαστάσεις: 247 x 509 χιλ.

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό σύστημα: Windows® XP / Vista® (32-bit, 64-bit) / 7 (32-bit, 64-bit) / 8 / 8 Pro.
Σύνδεση με το internet (για εγκατάσταση drivers).
Διαθέσιμη θύρα USB 2.0.Τιμή: 67,90€ (κερδίζετε 48,02€ - 41,4%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.