Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το router.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Δικτυακα » Routers/access points » TPL.0068
Ασύρματο N router 300Mbps TP-Link TL-WR841N

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: TPL.0068
Μοντέλο: TL-WR841N
EAN barcode: 6935364051242
UPC barcode: 845973051242
TP-Link
Άλλα προϊόντα από την εταιρία TP-Link
Τιμή: 18,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το 300Mbps Ασύρματο N Router TL-WR841N είναι μία συσκευή ενσύρματης/ ασύρματης δικτύωσης που είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων και γραφείων. Η εξαιρετική και προηγμένη ασύρματη απόδοση του TL-WR841N το καθιστά ιδανικό για HD video streaming, κλήσεις VoIP και online gaming. Επίσης, το πλήκτρο WPS στο κομψό εξωτερικό περίβλημα σας παρέχει κρυπτογραφήσεις WPA2, αποτρέποντας εξωτερικές επιθέσεις στο δίκτυό σας.

Ασύρματο N - ταχύτητα και εμβέλεια
Συμβατό με το πρότυπο IEEE 802.11n, το TL-WR841N μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ασύρματο δίκτυο με ταχύτητα 15 φορές γρηγορότερη και με εμβέλεια 5 φορές μεγαλύτερη από τα συμβατικά προϊόντα 11g. Επίσης, διαθέτει ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως 300Mbps.
Η συσκευή αποφεύγει μείωση του σήματος όταν διανύει μεγάλες αποστάσεις ή πρέπει να διαπεράσει φυσικά εμπόδια (τοίχους κλπ), με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ακόμη και σε κτίρια με πολύ οπλισμένο σκυρόδεμα. Και πάνω απ' όλα, μπορείτε να λάβετε εύκολα ασύρματο σήμα σε μεγάλες αποστάσεις, εκεί όπου τα προϊόντα 11g δεν μπορούν! Αυτό σημαίνει ότι το router θα λειτουργεί ομαλά με όλες σχεδόν τις εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwidth, όπως το

VoIP, HD streaming ή online gaming
Κρυπτογραφήσεις WPA / WPA2 - Προηγμένη ΑσφάλειαΓια προστασία των δικτύων Wi-Fi, η κρυπτογράφηση WEP δεν αρκεί. Το TL-WR841N παρέχει κρυπτογραφήσεις WPA/WPA2 (Και για προσωπική και για εταιρική χρήση) - δημιουργήθηκαν από την WI-FI Alliance - ώστε να προωθείται η ασφάλεια των δικτύων WLAN, για να προστατεύεται το δίκτυό σας από κακόβουλους εισβολείς.

WPS - ασφάλεια με το πάτημα ενός πλήκτρου
Το TL-WR841N διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (QSS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!

IP QoS - σωστός έλεγχος bandwidth
Στα ασύρματα δίκτυα, η αλόγιστη χρήση του bandwith από κάποιους χρήστες συχνά αφήνει ολόκληρο το δίκτυο χωρίς bandwith. Το TL-WR841N υποστηρίζει IP QoS (Quality of Service), επιτρέποντας ιδανική εκμετάλλευση του bandwidth και παρέχοντας σωστό έλεγχο στις περιπτώσεις φόρτου, αποτρέποντας την κατάχρηση. Μ' αυτό τον τρόπο οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων θα λαμβάνουν αποκλειστικό, συγκεκριμένο bandwidth, αποτρέποντας την πτώση της απόδοσης του δικτύου λόγω μη απαραίτητων εφαρμογών.

Εύκολη εγκατάσταση
Ακόμη και αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν εύκολα τη συσκευή εντός μερικών λεπτών. Η συσκευή διαθέτει Βοηθό Εγκατάστασης στο παρεχόμενο CD που σας καθοδηγεί βήμα - βήμα στην εγκατάσταση και σας βοηθά να κάνετε τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου και ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη ταχύτητα έως 300Mbps που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwidth ή είναι ευαίσθητες στις διακοπές, όπως το HD video streaming.
Δύο κεραίες για αυξημένη ασύρματη απόδοση και σταθερότητα.
Εύκολη κρυπτογράφηση με το πάτημα του πλήκτρου "WPS".
Έλεγχος Bandwidth βάσει IP ώστε οι διαχειριστές να καθορίζουν πόσο bandwidth θα αντιστοιχεί στο κάθε PC.Τιμή: 18,90€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.