Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το access point.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Δικτυακα » Routers/access points » TPL.0064
WiFi range extender με πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος 300Mbps TP-Link TL-WA860RE

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: TPL.0064
Μοντέλο: TL-WA860RE
TP-Link
Άλλα προϊόντα από την εταιρία TP-Link
Τιμή: 25,50€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το TL-WA860RE της TP-LINK είναι σχεδιασμένο για εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του ασύρματου σήματος του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σας, ώστε να εξαλειφθούν οι "νεκρές ζώνες". Με ασύρματες ταχύτητες Ν 300Mbps, πλήκτρο Range Extender, πολύ μικρό μέγεθος και σχεδίαση κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο, καθιστά παιχνιδάκι την επέκταση του δικτύου σας. Επιπλέον, η θύρα Ethernet που διαθέτει, επιτρέπει στο TL-WA860RE να λειτουργεί ως ασύρματο adapter, ώστε να κάνει ασύρματες τις ενσύρματες συσκευές σας.

Range extender 300Mbps
Το TL-WA860RE είναι σχεδιασμένο για εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του ασύρματου σήματος του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σας, ώστε να εξαλειφθούν οι "νεκρές ζώνες". Με ασύρματες ταχύτητες 802.11n 300Mbps, είναι η ιδανική λύση για ομαλό HD video, streaming μουσικής και online gaming.

Ευέλικτη τοποθέτηση
Το πολύ μικρό μέγεθος και η σχεδίαση που είναι κατάλληλη για τοποθετηση σε τοίχο, καθιστούν τη συσκευή πολύ εύκολη στην τοποθέτηση και στη μετακίνηση. Επιπλέον, το προφίλ λειτουργίας του TL-WA860RE απομνημονεύει τα ασύρματα δίκτυα στα οποία έχετε συνδεθεί στο παρελθόν, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε περίπτωση που αλλάξετε router.

Με ενσωματωμένη πρίζα για σύνδεση άλλων συσκευών
Με ενσωματωμένη πρίζα, το TL-WA860RE παρέχει άνεση στο οικιακό σας δίκτυο. Μπορείτε να συνδέσετε στην πρίζα άλλες συσκευές, όπως κάνετε και στις κανονικές πρίζες. Έτσι δεν θα δεσμεύσετε καμία πρίζα του σπιτιού σας για να χρησιμοποιήσετε το TL-WA860RE.

Plug and play
Δεν απαιτούντα νέα καλώδια. Εφόσον τοποθετήσετε τη συσκευή εντός κάλυψης του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σας, απλά πιέστε το πλήκτρο WPS στο router σας και στη συνέχεια το Range Extender στο TL-WA860RE - ή το αντίθετο - για εύκολη επέκταση του δικτύου σας.

Εξαιρετική εμβέλεια
Με 2 στεθερές εξωτερικές κεραίες, συνδυασμένες με την υψηλότερη ποιότητα κεραιών, μπορείτε ν' απολαύσετε εξαιρετική ασύρματη κάλυψη και αξιοπιστία.

Ethernet bridge
Η θύρα Ethernet του TL-WA860RE, του επιτρέπει να λειτουργεί ως ασύρματο adapter για σύνδεση ενσύρματων συσκευώς όπως Blu-ray® players, παιχνιδομηχανές, DVR και Internet TV. Ταυτόχρονα, η συσκευή πραγματοποιεί και κοινή χρήση του δικτύου.

"Έξυπνη" ένδειξη σήματος
"Έξυπνη" ένδειξη σήματος ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το σωστό σημείο τοποθέτησης του TL-WA860RE, για καλύτερη εμβέλεια και απόδοση του δικτύου σας.

Απόλυτη συμβατότητα
Λειτουργεί απρόσκοπτα με όλες τις ασύρματες συσκευές 802.11 b/g/n.

Χαρακτηριστικά

Range extender για απρόσκοπτη επέκταση του δικτύου σας σε δύσκολα σημεία ή σε μέρη όπου δεν είναι εύκολη η τοποθέτηση καλωδίων.
Πολύ μικρό μέγεθος και σχεδίαση που το καθιστά κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο, για εύκολη εγκατάσταση και μεγαλύτερη ευελιξία.
Ενσωματωμένη πρίζα ώστε να μην δεσμεύσετε καμία πρίζα του σπιτιού σας.
2 σταθερές εξωτερικές κεραίες που παρέχουν εξαιρετική κάλυψη WiFi και αξιοπιστία.
Εύκολη επέκταση του δικτύου σας με το πάτημα του πλήκτρου Range Extender.Τιμή: 25,50€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.