Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Δικτυακα » Powerline » TPL.0060
Powerline adapter με πρίζα starter kit AV500 TP-Link TL-PA4010PKIT

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: TPL.0060
Μοντέλο: TL-PA4010PKIT
TP-Link
Άλλα προϊόντα από την εταιρία TP-Link
Τιμή: 52,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το TL-PA4010PKIT της TP-LINK μετατρέπει το υφιστάμενο δίκτυο ηλεκτρισμού σε ένα δίκτυο υψηλής ταχύτητας χωρίς να χρειάζονται νέα καλώδια ή τρυπήματα στους τοίχους. Δεν απαιτείται ρύθμιση. Απλά συνδέστε το adapter σας στην πρίζα και αμέσως θα έχετε δίκτυο. Με ταχύτητες έως και 500Mbps, το TL-PA4010PKIT είναι η ιδανική επιλογή για εύκολη δημιουργία δικτύου που να υποστηρίζει πολυμέσα.

Ταχύτητα έως 500Mbps σε απόσταση έως 300 μέτρα
Με προηγμένη τεχνολογία HomePlug AV, το TL-PA4010PKIT παρέχει στους χρήστες σταθερούς, υψηλής ταχύτητας ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως 500Mbps μέσω οικιακής ηλεκτρικής εγκατάστασης, σε απόσταση έως 300 μέτρα. Το TL-PA4010PKIT είναι η ιδανική επιλογή για δημιουργία ολοκληρωμένου οικιακού δικτύου, στο οποίο θα είναι συνδεδεμένες όλες οι συσκευές που το υποστηρίζουν - υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, αποκωδικοποιητές IPTV έως και εκτυπωτές και σκληροί δίσκοι NAS.

Με ενσωματωμένη πρίζα για σύνδεση άλλων συσκευών
Με ενσωματωμένη πρίζα, το TL-PA4010PKIT παρέχει άνεση στο οικιακό σας δίκτυο. Μπορείτε να συνδέσετε στην πρίζα άλλες συσκευές, όπως κάνετε και στις κανονικές πρίζες. Έτσι δεν θα δεσμεύσετε καμία πρίζα του σπιτιού σας για να χρησιμοποιήσετε το TL-PA4010PKIT.

Πλήκτρο pair για εύκολη ασφάλιση του δικτύου σας
Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα δίκτυο Powerline εντός μερικών λεπτών, χάρη στους powerline adapters της TP-LINK. Απλά συνδέστε και είστε έτοιμοι. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο “Pair” στους adapters για ασφάλιση ή διαχείριση πολλών powerline adapters στο οικιακό δίκτυο powerline σας.
1. Συνδέστε κάποιο adapter που να είναι συνδεδεμένο στο Internet σε κάποια κοντινή πρίζα.
2. Συνδέστε άλλα adapters σε PC/laptop/Internet TV ή άλλες συσκευές δικτύου μέσω καλωδίου Ethernet ή μέσω Wi-Fi - είστε έτοιμοι!
Συμβουλή: Πιέστε τα πλήκτρα pair για ασφαλή σύνδεση και κρυπτογράφηση δεδομένων.

Φίλτρο ρεύματος για καλύτερη απόδοση
Χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο ρεύματος, το TL-PA4010PKIT βελτιστοποιεί την επικοινωνία του δικτύου powerline μειώνοντας τις παρεμβολές που δημιουργούνται από κοντινές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα έχουν απότομη πτώση ταχύτητας όταν συνδεθεί στην πρίζα κάποια συσκευή που καταναλώνει πολύ ρεύμα.

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας έως και 85%
Το TL-PA4010PKIT αποτελεί τη νέα γενιά Powerline Adapter, που είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας ώστε να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η συσκευή περνά αυτόματα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, για εξοικονόμηση έως και 85% της ενέργειας που καταναλώνει.

Χαρακτηριστικά

Ρυθμοί μεταφοράς δεδομένων έως 500Mbps μέσω ηλεκτρικών καλωδίων, ιδανικό για HD video streaming.
Ενσωματωμένη πρίζα ώστε να μην δεσμεύσετε καμία πρίζα του σπιτιού σας.
Σχεδίαση plug and play και εύκολη κρυπτογράφηση με το πάτημα του πλήκτρου pair.
Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας που μειώνει άμεσα την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής έως και 85%.Τιμή: 52,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.