Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτή την κάρτα δικτύου.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Δικτυακα » Καρτες δικτυου » TPL.0047
Ασύρματο USB adapter 300Mbps υψηλής ισχύος TP-Link TL-WN8200ND

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: TPL.0047
Μοντέλο: TL-WN8200ND
EAN barcode: 6935364050740
UPC barcode: 845973050740
TP-Link
Άλλα προϊόντα από την εταιρία TP-Link
Τιμή: 21,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το TL-WN8200ND της TP-LINK είναι ένας 300Mbps ασύρματος adapter υψηλής ισχύος που επιτρέπει στους χρήστες να προσδώσουν ασύρματη ικανότητα στους σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές, για καλύτερη απόδοση. Η συσκευή ενσωματώνει σχεδίαση υψηλής ισχύος που παρέχει έως 10 φορές περισσότερη εμβέλεια από τους απλούς adapters. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του TL-WN8200ND είναι η ισχυρή διεισδυτικότητά του, που εξασφαλίζει ότι το σήμα παραμένει αξιόπιστο ακόμη κι αν πρέπει να περάσει από πολλούς τοίχους ή ορόφους.

Υψηλή ισχύς για ισχυρότερη διεισδυτικότητα
Με υψηλή ισχύ μετάδοσης, το TL-WN8200ND αποδίδει 10 φορές μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τα απλά USB adapter. Επιπλέον, το TL-WN8200ND διαθέτει πολύ ισχυρή διεισδυτικότητα, ώστε να μην πρέπει αναγκάζεστε να προσεγγίζετε τους τοίχους ή το πάτωμα για να έχετε πρόσβαση στο Internet.

Υψηλή ευαισθησία λήψης για αξιόπιστο σήμα
Το TL-WN8200ND χαρακτηρίζεται από υψηλή ευαισθησία, η οποία σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πιο μακριά από το access point ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε την ίδια στάθμη σήματο;. Σ' αυτή την περίπτωση, η χρήση του TL-WN8200ND σημαίνει ότι δεν πρέπει να μετακινείτε το Laptop σας για να βρείτε καλό σήμα. Θα μπορείτε εύκολα να λάβετε το σήμα χάρη στην υψηλή ευαισθησία του.

Δύο εξωτερικές αποσπώμενες κεραίες 5 dBi
Δύο εξωτερικές κεραίες υψηλής απολαβής (gain) που εξασφαλίζουν υψηλή ικανότητα μετάδοσης και λήψης. Οι δύο αποσπώμενες κεραίες μπορούν να περιστραφούν και να ρυθμιστούν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Για ακόμη πιο απαιτητικές εφαρμογές, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις κεραίες με πιο ισχυρές εσωτερικού χώρου ή κατευθυντικές (με υποδοχή RP-SMA) για μεγαλύτερη ευελιξία και ασύρματη κάλυψη.

Κρυπτογράφηση με το πάτημα ενός πλήκτρου
Το TL-WΝ8200ND διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (WPS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο και να αποτρέψετε κακόβουλους εισβολείς, πιέζοντας το πλήκτρο "WPS". Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!

Σχεδίαση ιδανική για γραφείο και καλώδιο προέκτασης USB1,5 μέτρου
Εκτός από την στυλάτη και πρωτότυπη εξωτερική εμφάνιση, η σχεδίασή του είναι ιδανική για γραφείο και βοηθά στη λήψη σήματος σε διάφορα περιβάλλοντα χρήσης, εξασφαλίζοντας σταθερό και ομαλό σήμα. Επίσης, το TL-WN8200ND παρέχεται με καλώδιο προέκτασης USB 1.5μέτρου, ιδανικό για να μπορέσετε να το εγκαταστήσετε στο χώρο σας.

Παρεχόμενο CD για εύκολη χρήση
Το TL-WN8200ND παρέχεται με συνοδευτικό CD που περιέχει Βοηθό Εύκολης Εγκατάστασης, ώστε να μπορέσετε να κάνετε εύκολα τις απαιτούμενες ρυθμίσες ασφάλειας και ασύρματου δικτύου. Έτσι ακόμη και οι αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν τη συσκευή χωρίς να χάσουν καμία λειτουργία της και εντός μερικών μόνο λεπτών.

Χαρακτηριστικά

Υψηλή ισχύς και ευαισθησία λήψης ώστε να έχετε εξαιρετικά μεγάλη απόσταση μετάδοσης.
300Mbps ρυθμοί μετάδοσης ιδανικοί για εντατικές εργασίες που απαιτούν πολύ bandwidth.
Εύκολη ασύρματη κρυπτογράφηση με το πάτημα του πλήκτρου WPS.
Καλώδιο προέκτασης USB 1.5 μέτρου για εύκολη τοποθέτηση.
Υποστηρίζει Windows XP / Vista / 7.Τιμή: 21,00€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.