Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτόν τον διακόπτη KVM.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Περιφερειακα » Switches » Διακοπτες KVM » ATEN.0114
PS/2-USB KVM over IP switch 16 θυρών με 1 τοπικό/απομακρυσμένο χρήστη ATEN CS1716i

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: ATEN.0114
Μοντέλο: CS1716i
Aten
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Aten
Τιμή: 1.050,00€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Το KVM switch CS1716i είναι μια IP-based μονάδα ελέγχου KVM που επιτρέπει την παρακολούθηση και την πρόσβαση σε πολλούς υπολογιστές τόσο τοπικά, όσο και απομακρυσμένα. Η απομακρυσμένη πρόσβαση πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου και ενός browser, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο TCP/IP. Το CS1716i υποστηρίζει μέχρι και 32 ταυτόχρονες συνδέσεις χρηστών για single-bus πρόσβαση στον υπολογιστή. Το Message Board, ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα που μοιάζει με ένα διαδικτυακό πρόγραμμα chat, επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η δυνατότητα να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, τους επιτρέπει να διαχειρίζονται συνεργατικά την εγκατάσταση με ομαλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Το CS1716i διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά όπως λειτουργία array πάνελ που προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης έως και 16 servers ανά switch, λειτουργία DynaSync™ που συγχρονίζει αυτόματα τις τοπικές και απομακρυσμένες κινήσεις του δείκτη του ποντικιού για την τέλεια ευθυγράμμιση, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ρύθμισητης επιτάχυνσης του ποντικιού στον διακομιστή. Το CS1716i υποστηρίζει τα υψηλότερα πρωτόκολλα ασφάλειας, όπως κρυπτογράφηση SSL 128 bit για τον browser και κρυπτογράφηση RC4 128 bit για ασφαλή πληκτρολόγηση, χρήση ποντικιού και μετάδοση βίντεο. Για ευκολότερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση των χρηστών, το CS1716i υποστηρίζει έλεγχο ταυτότητας και εξουσιοδότηση με απομακρυσμένους διακομιστές, όπως το RADIUS, LDAP, LDAPS και MS Active Directory.

Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά όχι μόνο βοηθούν τους διαχειριστές να διαχειρίζονται αποτελεσματικά και ευέλικτα τον διακομιστή από τον χώρο τους, αλλά παρέχουν μια οικονομική και αποδοτική λύση διαχείρισης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περιεχόμενα συσκευασίας

CS1716i KVM over IP switch.
Ειδικό καλώδιο PS/2 KVM.
Ειδικό καλώδιο USB KVM.
Καλώδιο κονσόλας.
Καλώδιο αναβάθμνισης firmware.
Κιτ εγκατάστασης.
4 πέλματα βάσης.
Τροφοδοτικό ρεύματος.
CD με λογισμικό.
Οδηγίες χρήσης.Τιμή: 1.050,00€

Δωρεάν μεταφορικά! Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.