Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Υπολογιστες » Περιφερειακα » Switches » Video switches » ATEN.0044
DVI video switch 4 θυρών ATEN VS461

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: ATEN.0044
Μοντέλο: VS461
Aten
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Aten
Τιμή: 219,92€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας σε μικρή ποσότητα και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας σε 3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας.
2 έτη εγγύηση
2 έτη εγγύηση


Ο διακόπτης 4 θυρών VS461 επαναστατεί στη λειτουργικότητα των πολυμέσων, συνδυάζοντας έναν διακόπτη σύνδεσης Single Link DVI με στερεοφωνική ποιότητα ήχου. Τώρα μπορείτε εύκολα να εναλλάσσεστε μεταξύ του ψηφιακού βίντεο και του ήχου από 4 ψηφιακές συσκευές (όπως συσκευές αναπαραγωγής DVD ή υπολογιστές) και να το απολαμβάνετε σε μία μόνο οθόνη DVI και σετ ηχείων.

Επιλέξτε την πηγή εισόδου DVI χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της συσκευής ή καθίστε αναπαυτικά και χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο IR. Το VS461 είναι βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα καθώς υποστηρίζει τη λειτουργία Single Link DVI (Digital Video Interface), που προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας, μέχρι 1920 x 1200. Το DVI υποστηρίζει τόσο ψηφιακές συσκευές (επίπεδες οθόνες, προβολείς δεδομένων, οθόνες πλάσματος, ψηφιακές τηλεοράσεις και set-top boxes), όσο και αναλογικές (παραδοσιακές οθόνες και τηλεοράσεις).Τιμή: 219,92€

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.