Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Αναζήτηση:ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το βιβλίο για το Internet.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Βιβλια » Διαφορα » KATP.0001
Η μακριά ουρά
Πώς το Διαδίκτυο επηρεάζει την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό

Pin it
Κριτικές
 0 

 
Γράψτε μια νέα κριτική
Κωδικός ITsmart: KATP.0001
Πρωτότυπος τίτλος: The Long Tail
ISBN: 978-960-6717-28-4
Εκδόσεις Κάτοπτρο
Άλλα προϊόντα από την εταιρία Εκδόσεις Κάτοπτρο
Τιμή εκδότη: 25,00€
Τιμή: 22,50€ (κερδίζετε 2,50€ - 10%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της αντιπροσωπείας και θα βρίσκεται στο κατάστημά μας αργότερα σήμερα, κατόπιν παραγγελίας.


Πώς το Διαδίκτυο επηρεάζει την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό. Το μπεστ σέλερ των New York Times, το οποίο μας εισάγει σε ένα μέλλον που ήδη βρίσκεται εδώ. Ένα δοκίμιο εφαρμοσμένης οικονομικής επιστήμης, τεχνολογίας και πολιτισμού. Μέχρι σήμερα, το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες (μεταξύ των οποίων, όλες οι ευρωπαϊκές).

Στο παρόν βιβλίο, ο Chris Anderson:
Θέτει το Διαδίκτυο στο επίκεντρο της καθημερινής μας ζωής, και περιγράφει τις πολύ σημαντικές αλλαγές που ήδη επιφέρει στις συνήθειές μας.
Δείχνει πώς το μέλλον του εμπορίου και του πολιτισμού δεν βρίσκεται στα επιτυχημένα προιόντα αλλά σε όσα μέχρι σήμερα εκλαμβάνονταν ως αποτυχημένα ―στην ατελείωτη «μακριά ουρά» που δημιουργούν τα εξειδικευμένα προϊόντα στην παραδοσιακή καμπύλη ζήτησης.
Πραγματεύεται τα οικονομικά της αφθονίας, ένα νέο μοντέλο για τις επιχειρήσεις το οποίο μόλις τώρα αρχίζει να δείχνει την ισχύ του, καθώς οι απεριόριστες δυνατότητες επιλογής αποκαλύπτουν νέες αλήθειες σχετικά με το τι θέλουν οι καταναλωτές και το πώς επιθυμούν να το αποκτήσουν.
Μας εξηγεί πώς φτάσαμε στη σημερινή παγκόσμια ψηφιακή εποχή, τις τεράστιες ευκαιρίες που αναφύονται για τους νέους παραγωγούς, τους νέους «συναθροιστές» και τους νέους δημιουργούς τάσεων.
Αναλύει την οικονομία της φήμης, το τέλος των ραφιών και των αποθεμάτων, το φαινόμενο Wal-Mart, τη δύναμη της συμμετοχικής παραγωγής και την άνοδο της μαζικά παράλληλης κουλτούρας.
Δείχνει πώς τα οικονομικά της Μακριάς Ουράς εφαρμόζονται σε κάθε βιομηχανικό κλάδο, από αυτούς των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της διαφήμισης, της μουσικής και του βιβλίου έως των οικιακών συσκευών και των τροφίμων, των αυτοκινήτων και της μόδας.

Πρόκειται για ένα ασυνήθιστα έξυπνο βιβλίο, μια ζωογόνα αισιόδοξη ματιά στους νέους κανόνες ενός κόσμου που ήδη αποτελεί τη δική μας πραγματικότητα και όπου ο καθένας μας μπορεί να ανακαλύψει το μέλλον του. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες (στα αγγλικά) στη Wikipedia.

Συγγραφέας: Chris Anderson
Μετάφραση: Δημήτρης Καρτσακλής
Πρωτότυπος τίτλος: The Long Tail
ISBN: 978-960-6717-28-4
Σελίδες: 312
Γλώσσα: Ελληνικά (μεταφρασμένο)
Εκδόθηκε: 2008
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εκτύπωση: ΈγχρωμοΤιμή: 22,50€ (κερδίζετε 2,50€ - 10%)

Μεταφορικά από 3,00€. Λεπτομέρειες...